RX 580 sistemde Stalker 2 FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10

ariarathes

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600G
Gigabyte B450M K
Sapphire Nitro+ RX 580 8GB
G-skill 3600mhz 2x16 32GB
MSI MAG A600DN 600W
Rampage Private
Meslek
3D Artist
RAM
G-Skill 32 GB 3600 MHZ
SSD veya HDD modeli
Kingston A400 240 gb
Ekran kartı
Sappihre Nitro+ RX580 8GB
Anakart
Gigabyte B450M K
İşlemci
Amd Ryzen 5 5600G
Selamlar, stalter 2 oyununda AMD Frame Generation aktif edince oyuna drop giriyor. Ve FPS artışı da olmuyor test videolarını izlediğimde herhangi sıkıntı yaşamadan FSR ve Frame Generation açıkken 60 FPS alıyorlar RX 580 için. Bu sorunu başka yaşayan var mı veya çözümü var mıdır?

Oyun bozuk birkaç aya yeni güncelleme gelecek biraz toparlar. Ama yine de ekran kartınız için fazla ağır bir oyun olduğunu düşünüyorum.
Ekstra olarak sisteminiz ekran kartını mı yoksa işlemci dahili ekran kartını mı kullanıyor biliyor musunuz? Bazen oyunlar işlemcinin dâhili ekran kartını otomatik kullanabiliyor.

Sorun bilgisayarınızda değil. Oyun çıktığı günden beri buglarla teknik hatalarla karşılaşıyor oyuncular. Yakın zamanda gelicek patchlerle düzeltilir.

Oyun bozuk birkaç aya yeni güncelleme gelecek biraz toparlar. Ama yine de ekran kartınız için fazla ağır bir oyun olduğunu düşünüyorum.
Ekstra olarak sisteminiz ekran kartını mı yoksa işlemci dahili ekran kartını mı kullanıyor biliyor musunuz? Bazen oyunlar işlemcinin dâhili ekran kartını otomatik kullanabiliyor.

Evet ama hala taş gibi ekran kartı diyebilirim. Oyun içi mouse lag sorunu olduğu için FPS ve drop sorunu fazlasıyla göze batıyor orta yüksek ekran kartlarda bu sorun çok görülmese de düşük ekran kartlarında çok rahatsız edici boyutta.

Sorun bilgisayarınızda değil. Oyun çıktığı günden beri buglarla teknik hatalarla karşılaşıyor oyuncular. Yakın zamanda gelecek patchlerle düzeltilir.

Elbette sadece bu sorunu ben yaşamıyorum ama oyunun Config dosyalarında sorunu düzeltenler olmuş bu sebepten dolayı konuyu açmak istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı