Frisby Fr-ps50f12b 500w 12cm Fanlı Siyah Pcı-e 6+2 Pin Sessiz Power Supply Pc Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Tamamdır sorunun kaynağı bu. Güç kaynağı hem kötü, hem yetersiz. Yeni bir güç kaynağı almalısınız. Güç kaynağınız bilgisayarınızı beslemeye yetmiyor. Oyunun grafiklerini en düşüğe çekip 60 FPS sabitlerseniz FPS drop sorunu %99 geçecektir. Yeni PSU alana kadar böyle kullanabilirsiniz.
Frisby Fr-ps50f12b 500w 12cm Fanlı Siyah Pcı-e 6+2 Pin Sessiz Power Supply Pc Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Tamamdır sorunun kaynağı bu. Güç kaynağı hem kötü, hem yetersiz. Yeni bir güç kaynağı almalısınız. Güç kaynağınız bilgisayarınızı beslemeye yetmiyor. Oyunun grafiklerini en düşüğe çekip 60 FPS sabitlerseniz FPS drop sorunu %99 geçecektir. Yeni PSU alana kadar böyle kullanabilirsiniz.
Tamamdır sorunun kaynağı bu. Güç kaynağı hem kötü, hem yetersiz. Yeni bir güç kaynağı almalısınız. Güç kaynağınız bilgisayarınızı beslemeye yetmiyor. Oyunun grafiklerini en düşüğe çekip 60 FPS sabitlerseniz FPS drop sorunu %99 geçecektir. Yeni PSU alana kadar böyle kullanabilirs
Ekranınız 60 Hz olduğu için 60 FPS dedim. 110 yapsanız FPS düşmesi sorununun devam etme ihtimali yüksek. Zaten akıcılık konusunda 60 FPS ile 110 FPS arasında bir fark göremeyeceksiniz. İstiyorsanız 110 FPS deneyin yine, hala FPS drop oluyorsa 60 yaparsınız. Grafikleri de en düşüğe alın.
Ve yakın zamanda iyi bir PSU almanızı tavsiye ediyorum.
Ekranınız 60 Hz olduğu için 60 FPS dedim. 110 yapsanız FPS düşmesi sorununun devam etme ihtimali yüksek. Zaten akıcılık konusunda 60 FPS ile 110 FPS arasında bir fark göremeyeceksiniz. İstiyorsanız 110 FPS deneyin yine, hala FPS drop oluyorsa 60 yaparsınız. Grafikleri de en düşüğe alın.
Ve yakın zamanda iyi bir PSU almanızı tavsiye ediyorum.
Tamamdır sorunun kaynağı bu. Güç kaynağı hem kötü, hem yetersiz. Yeni bir güç kaynağı almalısınız. Güç kaynağınız bilgisayarınızı beslemeye yetmiyor. Oyunun grafiklerini en düşüğe çekip 60 FPS sabitlerseniz FPS düşmesi sorunu %99 geçecektir. Yeni PSU alana kadar böyle kullanabilirsiniz.
Çok büyük yanlışlarınız var, PSU kalitesiz fakat RX 580'e 500W PSU yetmediği için Valorant'ta darboğaz yapacak, böyle bir şey düşünmeniz biraz saçma olmuş, haddinden fazla güç çekiyor olsa sistem resetlenir darboğaz yapmaz, ve RX 580 için 450W da yeter 400W da, insanları yanlış bilgilendirmeyin lütfen.