RX 590 güncelleme sonrası stabilite problemi

Berkay İçöz

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
RX 590 ekran kartımı son sürüme (Adrenalin 2020) güncelledikten sonra FPS düşmesi ve kitlenme sorunu yaşıyorum.

Örneğin, AC Odyssey'de oyunu oynarken alta atıp tekrardan oyuna döndüğümde ekran tepki vermiyor. Görüntü en son haliyle kalıyor lakin mouse bastığımda combat hareketleri vesaire yapılıyor, sesini duyuyorum.

Eski sürüme mi dönmeliyim yoksa bir çözümü olabilir mi?

Ben de Rx590 kullanıyorum. Dün güncelledim. Bir mavi ekran hatası aldım. Ama fps artışı var ve ayrıca görüntüler daha bir iyi gibi geldi. bir hata daha alırsam ben de eski sürüme dönebilirim.

Ben de Rx590 kullanıyorum. Dün güncelledim. Bir mavi ekran hatası aldım. Ama fps artışı var ve ayrıca görüntüler daha bir iyi gibi geldi. bir hata daha alırsam ben de eski sürüme dönebilirim.

Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi, güncellemede biraz erken davrandık sanırım. Her kartta farklı sorun olabiliyor demek ki. Görüntü olarak oyun daha keskin duruyor evet. Onu ayarlayabiliyoruz sanırım. FPS artışı olmadı, aksine 2-3 FPS kaybı söz konusu bende şuan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı