RX 590 PUBG FPS Düşmesi

Kesyda

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2017
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler. RX 590 ekran kartı satın aldım ancak PUBG oyununda bazı durumlarda FPS 100'ün üzerinde iken 30'lara kadar düşüyor.

Anakart: GA-AX370-Gaming K5
İşlemci: Ryzen 5 1500x
RAM: 1x8 GB DDR4 2400 MHz
Ekran Kartı: Sapphire Radeon RX590 8 GB GDDR4 NITRO
PSU: 750 Watt

Sayın Baltaş'ın (ASUS Strix R9 380 PUBG Ani FPS Düşüşleri) verdiği cevap benim sistemim için de geçerli mi?
 
İşlemciniz yeterli zaten PUBG ekran kartını olabildiğince sömüren bir kart fakat siz yinede MSI after burner ile oyun içi değerlerinizden bir kaç SS atarsanız daha iyi yardımcı oluruz PUBG 8 GB RAM barajını yavaş yavaş aşmaya başladı tek modül olduğu için sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz. Çift kanal yüksek MHZli bir 16 GB RAM işinizi rahatlıkla çözer. Gölgeleri kapatmanızda ve kenar yumuşatmayı ultrada kullanmanızda fayda var.
 
Eğer SSD'niz yoksa disk kaynaklı olabilir sorun. Ben ve arkadaşımlarım dahil SSD alınca oyunda yaşadığımız droplar geçti. Ama şu ihtimalde var oyunda optimizasyon sorunu var;
-Bazı yerlerden geçince FPS drop oluyor.
-Sanhok'ta kalabalık (Bootcamp gibi) yere inerseniz yine drop olur.
 
8GB bellek PUBG için maalesef yetersiz. Kendi başına 8GB değerlerinde bellek kullanımı olan bir oyun ve sistemde buna dahil olunca yetersiz kalmakta.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı