RX 590 PUBG FPS Düşmesi

Katılıyorum. Son güncellemeden sonra 9'u rahat görüyo bende. Ramler 3200Mhz cl15.

evet ram kullanımım 1 saattlik oynamadan sonra 11- 12 gblara kadar yükseliyor. Ancak fotoğraftaki ayarlarda en düşük aldığım fps 75 oldu ki pubg zaten sorunlu bir oyun olduğundan harika bir performans tekrar çok teşekkür ederim.

evet ram kullanımım 1 saattlik oynamadan sonra 11- 12 gblara kadar yükseliyor. Ancak fotoğraftaki ayarlarda en düşük aldığım fps 75 oldu ki pubg zaten sorunlu bir oyun olduğundan harika bir performans tekrar çok teşekkür ederim.
Kardeşim, biraz elin bolarınca çift kanal 3000 mhz cl 15 al. Elindekileri de 2. elden okut.

Hala sistemin tam potansiyelinde çalışmıyor. 120-130 senin fps ortalaman olmalı.

Hocam ben 1 yildir 8GB RAM ile oynuyorum benim pc de mi anormallik. :D Kullanim en fazla 7GB oldu.
Hiç bir donma kasma da yok 70-80 FPS stabil aliyorum.
Hala en fazla 7 gb kullanım oldu diyosun. Üstü yok senin sistemde. Tepeleme son damlasına kadar kullanmış zaten. Devamı olmadığı için 7 gb kullanımda duruyor. Burda herkes aynı fikirde bir tek sana anlatamadık. Senin sistemin 7 gb kullanma nedeni senin sistemin zaten 8 gb ram'e sahip olması. :) Tak yanına 1 tane daha seninki de bol bol kullansın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı