RX 590 sürücüsü kurulmazsa ne olur?

_Magellan_

Hectopat
Katılım
19 Haziran 2020
Mesajlar
114
1 haftadır AMD zaman aşımı ve WattMan sıfırlama probemi yaşıyordum. 1 haftadır takip etmediğim forum, denemediğim yöntem kalmadı ve en sonunda sinirlenip sürücüyü sildikten sonra tekrar bir daha yüklemedim. Ve bir baktım ki WattMan ve AMD zaman aşımı sorunum düzeldi. Hatta FPS artışı yaşadım oyunlarda. Bu yüzden AMD Radeon Software yazılımını kurmayı düşünmüyorum. Çünkü kurunca yine sorunlarım başlayacak. Peki gelelim soruya, Amd software adrenalin kurmaz isem ne gibi bir sorun veya sorunlar yaşarım?
Ekran kartım RX 590.
 
Yanlış kelime kullanmışım özür diliyorum, driveri yükledim ( Sistem otomatik olarak kurdu ) ancak Softwareyi kurmadım. Softwareyi kurduğum an kendi kendine wattman sıfırlaması hatası veriyor sistem ve oyun esnasında atıyor. Onun dışında şu an software yüklü değil iken herhangi bir fps, çözünürlük, ses sıkıntısı yok.
 
Yanlış kelime kullanmışım özür diliyorum, driveri yükledim ancak Softwareyi kurmadım. Softwareyi kurduğum an kendi kendine wattman sıfırlaması hatası veriyor sistem ve oyun esnasında atıyor. Onun dışında şu an software yüklü değil iken herhangi bir fps, çözünürlük, ses sıkıntısı yok.
Driver'ı DDU ile silip sonra en son çıkan WHQL sürücüsünü mü yüklediniz ?
 
Yanlış kelime kullanmışım özür diliyorum, driveri yükledim ancak softwareyi kurmadım. Softwareyi kurduğum an kendi kendine WattMan sıfırlaması hatası veriyor sistem ve oyun esnasında atıyor. Onun dışında şu an software yüklü değil iken herhangi bir FPS, çözünürlük, ses sıkıntısı yok.

O zaman sadece Software'da olan özellikleri kullanamazsınız. Driverını kurmuşsunuz zaten bir sıkıntınız yok ise başka bir şey kurmayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı