RX 6000 serisine AFMF (AMD Fluid Motion frames) desteği geldi

İşte Anti Lag+'in önemini o yüzden belirtmiştim. RX 6700 XT ile CP2077'de AFMF denedim. Orada bir FPS artışı var, evet. Ama bunu hissetmiyorum. Haliyle HYPX-RX'in getirilmesi gerek. O da gelecektir.

Hocam, zaten takip edenler veya bilenler şunu bilir: Bu şu an tek tabanca olan AFMF. 2024'ün 1. çeyreğinde çıkmasının sebebi, hem çok daha iyi iyileştirmek hem de bunu FSR 3 + AFMF ve Hyper-RX gibi üç teknolojiyi bir araya getirmek.

Hyper-RX içindeki Radeon Boost, fareyi sağa sola çevirdiğinizde FPS artırıyor. Şimdiki AFMF'de ise fareyi sağa sola hareket ettirdiğinizde FPS düşüyor. Bu üç teknolojinin birbirini tamamlaması çok önemli, bence.

Hocam, zaten takip edenler veya bilenler şunu bilir: Bu şu an tek tabanca olan AFMF. 2024'ün 1. çeyreğinde çıkmasının sebebi, hem çok daha iyi iyileştirmek hem de bunu FSR 3 + AFMF ve Hyper-RX gibi üç teknolojiyi bir araya getirmek.

Hyper-RX içindeki Radeon Boost, fareyi sağa sola çevirdiğinizde FPS artırıyor. Şimdiki AFMF'de ise fareyi sağa sola hareket ettirdiğinizde FPS düşüyor. Bu üç teknolojinin birbirini tamamlaması çok önemli, bence.
Ben asıl vakit geldiğinde 6000 serisinde de her şeyin daha optimum olacağına inanıyorum. Şu he güçlü kartı olan için zaten bunların bir anlamı yok. Takılsın.

Ben asıl vakit geldiğinde 6000 serisinde de her şeyin daha optimum olacağına inanıyorum. Şu he güçlü kartı olan için zaten bunların bir anlamı yok. Takılsın.

Adamda RX 9900XTX olsa da umursuyor, herkes umursuyor. AMD, NVIDIA DLSS 3.5 çıkardı ama en azından 2 dandik oyuna çıkaralım diye çıkarmadı olmasın diye yaptı, bana kalırsa bundan sonra gelmesi gereken ilk oyun Cyberpunk 2077 olmalı. O oyun tam bir teknoloji demosu.

Deneyip aradaki farkları inceleyip ekran görüntüleriyle yazacak paylaşacak bir babayiğitte bekliyoruz 😉 Ayrıca benim gibi RX 6600 sahipleri için güzel haber.

Deneyip aradaki farkları inceleyip ekran görüntüleriyle yazacak paylaşacak bir babayiğitte bekliyoruz 😉 Ayrıca benim gibi RX 6600 sahipleri için güzel haber.
WhatsApp Görsel 2023-10-07 saat 10.02.25_b843e464.jpg

WhatsApp Görsel 2023-10-07 saat 10.02.25_71f47388.jpg

fg off.jpg

Hemen hemen 2 katini veriyor FPS'nin. Ayarlari dusurup native 80fps aldigimda da FG ile 170FPS oluyor. Hissedilme konusunda bir sey diyemeyecegim cunku monitorum 75hz. 60FPS aliyorken ekranda yirtilmalar vardi onlari gideriyor en azindan. Gecikme konusunda da bir sikayetim yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı