- Makaleler
- 2
Öncelikle merhabalar, RX 6400'ün çıkacağı kesinleşti bildiğiniz üzere. Tahmini fiyatı ne kadar olur? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Öncelikle merhabalar, RX 6400'ün çıkacağı kesinleşti bildiğiniz üzere. Tahmini fiyatı ne kadar olur? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Mining yapılabilecek bir kart değil. 4 GB belleği var.Mining bitmeden önce 5000'den aşağı olmaz.
Mining yapılabilecek bir kart değil. 4 GB belleği var.
Ona bakarsak GTX1050 Ti ne demeli.oda değil ama fiyatı...
Kaç dolardan satışa çıkacak biliyor musunuz peki Intel'in yeni kartları? En azından GTX 1650S ya da RX 580 gücünde olup 2000 TL civarlarında olursa mükemmel olur benim için. Pek sanmıyorum ama.Düz RX 6600 ile tüm çıkış fiyatı umutlarım gitti. Normalde bu kartın sıfır RTX 2060'ı piyasadan silmesi gerekiyordu ama bir fiyat çektiler 6600 XT'nin dibine yapıştı. Hatta daha ucuza 6600 XT bile düşüyordu o kadar saçma bir durum vardı.
6400 ile 6500 XT ne olur bilmiyorum AMD'nin bu sınırlı üretim kapasitesiyle. Intel bir an önce ekran kartlarını piyasaya sürerse onlar daha büyük umut olacak gibi. Malum adamların kendi fabrikaları var.
Çok iyi eğer sizin dediğiniz gibi olursa. Tam olarak ne zaman çıkacak yeni kartlar?@AntenOS pek bilgi yok ama Intel güzel fiyat çekecektir diyorum. Rekabete geliyor ve bu stok sıkıntısında bulunmaz fırsat onlar için. $150 etiketiyle o güçte bir ekran kartı vurabilir piyasaya.
Çok iyi eğer sizin dediğiniz gibi olursa. Tam olarak ne zaman çıkacak yeni kartlar?
www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.