RX 6400 PC çok yavaş

Kromish

Hectopat
Katılım
26 Ocak 2020
Mesajlar
1.420
Çözümler
5
Bilgisayarım çok yavaş. Brave'de dolaşırken bile takılmalar yaşıyorum. Sanki ekran kartı yokmuş gibi. Ama driver vs her şeyi kurulu. NVIDIA GT 1030 kullanırken çok akıcıydı. Şimdi RX 6400 kullanıyorum. Çok yavaş çalışıyor her şey. FPS açısından tabii ki RX daha iyi. Ama NVIDIA'da her şey daha akıcıydı. Böyle olması normal mi? Herkesin yaşadığı bir şey mi bu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eksikten kastınız ekran kartına yetmiyorsa mı? İşlemcim ekran kartını ucu ucuna kurtarıyor. Bazı oyunlarda kurtarmıyor bile. 8 GB RAM yetersiz değil bence. Ama SSD açısından elimde Samsung'un EVO modeli bir SSD var. Ama sağlığı bayağı düşük. Bundan mı kaynaklanıyordur?

Yok dostum eğer kartta ne bileyim kronik sorun vardır fazla ısınıyordur 8 GB RAM yetersiz bu arad SSD sağlığı hızı etkiler benim sistemimde şu an hiç yavaşlama kasma donma gibi problemler yok format at RAM al.
 
Hocam PSU almam gerekiyor bu sisteme ama maddi olarak pek mümkün değil şuan. Elimdeki ile idare etmek zorundayım. Siz buradan hangi sürümü indirmemi önerirsiniz ? Son olarak disk testi nedir ? Windows SSD'ye kurulu. SSD ise internet kafe SSD'si. Sağlığı bayağı düşüktü. Bununla alakalı olabilir mi ? https://www.amd.com/en/support/grap.../amd-radeon-rx-6400-series/amd-radeon-rx-6400
SSD sağlığı kötüyse zaten yeni bir SSD veya HDD almalısın. PSU alın demiyorum. Bir bilgisayarcı yada arkadaşınızdan alıp sizin siteme takıp test edin diyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı