RX 6600 i5 9400F ile darboğaz yapar mı?

dontpeekmetwice

Hectopat
Merhaba direkt konuya girmek istiyorum.
Sistemim.
MSI H310M Pro VD Plus.
i5 9400F.
2*8 RAM.
600 watt PSU.
Bu sisteme RX 6600 ekran kartı almak istiyorum. Sorum şu, bu sistemde darboğaz olur mu? Olursa ne kadar olur? İnternette biraz araştırdım, bazı yerlerde darboğaz olmayacağı söyleniyor, bazı yerlerde ise ufak bir darboğaz olabileceği belirtilmiş. Ayrıca RX 6600 ekran kartının driver sorunu var mıdır?

Duruma göre hafif darboğaz yapabilir ama muhtemelen aşırı rahatsız edici olmaz. 6xxx serisinde ve sonrasında sürücü ve diğer hatalar yok denecek kadar azaltıldı.

Sistemim.
MSI H310M Pro VD Plus.
i5 9400F.
2*8 RAM.
600 watt PSU.
Bu sisteme RX 6600 ekran kartı almak istiyorum. Sorum şu, bu sistemde darboğaz olur mu? Olursa ne kadar olur? İnternette biraz araştırdım, bazı yerlerde darboğaz olmayacağı söyleniyor, bazı yerlerde ise ufak bir darboğaz olabileceği belirtilmiş. Ayrıca RX 6600 ekran kartının driver sorunu var mıdır?

Yapmaz.

Sistemim.
MSI H310M Pro VD Plus.
i5 9400F.
2*8 RAM.
600 watt PSU.
Hocam aynı sistemi kullanıyorum bende yakında 6600 alacağım coğunlukla hikayeli oyunlarda sorun olmadığını fakat valorant gibi oyunlarda ufak bi darboğaz olduğu söyleniyor yaptığı darboğaz oranı rahatsız etmiyecek seviyede

Technopat Haberler

Geri
Yukarı