RX 6600 ve 3600 BF5'te darboğaz yapıyor

Daha fazla  
BF V 64 kişilik sunucuda oynarken kullanım değerleri böyle. Ekran kartım ve işlemcim fotoğrafta belirttiğim gibi, RAM'm de 2X8.
Ekran kartım neden %99'unu kullanmıyor bütün ayar Ultra'da 1080p çözünürlükte?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    449,9 KB · Görüntüleme: 96
BF v 64 kişilik sunucuda oynarken kullanım değerleri böyle. Ekran kartım ve işlemcim fotoğrafta belirttiğim gibi, RAM'm de 2X8.
Ekran kartım neden %99'unu kullanmıyor bütün ayar Ultra'da 1080p çözünürlükte?

Oyun ayarlarında DX12 özelliği açık mı?

Oyunun optimizasyonuyla ilgili olabilir. Bende de haritanın bazı kısımlarında böyle olabiliyor Multiplayer Mod oynarken ama genelde hep %95 %99 oluyor.

Ekran kartı her zaman %100 kullanmaz. İhtiyaç olması halinde çalışır. Her şey normal görünüyor. İşlemci sıcaklığına dikkat et. 82 biraz fazla.

Ekran kartı her zaman %100 kullanmaz. İhtiyaç olması halinde çalışır. Her şey normal görünüyor. İşlemci sıcaklığına dikkat et. 82 biraz fazla.

Yanlış düşünce her zaman kullanmaz diye bir şey yok hele ki BF 5 gibi bir oyunda. Ya optimizasyon sorunudur ya yazılımsal ya da donanımsal bir sorundur. Stabil olan %100 dür kartlar %100 çalışması için üretilir zaten 20 yıllık oyunda denememiş ki.

Yanlış düşünce her zaman kullanmaz diye bir şey yok hele ki BF 5 gibi bir oyunda. Ya optimizasyon sorunudur ya yazılımsal ya da donanımsal bir sorundur. Stabil olan %100 dür kartlar %100 çalışması için üretilir zaten 20 yıllık oyunda denememiş ki.
Sürekli olarak %100 kullanmaz demek istedim. Her oyunda oyun kapanana kadar %100 mü kalır?

Sürekli olarak %100 kullanmaz demek istedim. Her oyunda oyun kapanana kadar %100 mü kalır?

Hocam adam menüde değil oyun için oynarken SS alıp atmış daha neyin açıklamasını yapıyorsun? Stabil olması için oyun içinde sabit %100 olması gerekiyor yani olması gereken %100'e yakın olması. Eğer %100'ün altına düşüyorsa bir sorun var demektir. Anlatamıyorum herhalde %100'ün veya %90'ın altına düşüyorsa değer dediğim gibi ya oyun ya yazılım ya da donanımsal bir sorun var diyorum. Oyun veya yazılımdan kastım ise optimizasyon sorunları ve benzeri.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı