RX 6600 ve 3600 BF5'te darboğaz yapıyor

Daha fazla  
BF V 64 kişilik sunucuda oynarken kullanım değerleri böyle. Ekran kartım ve işlemcim fotoğrafta belirttiğim gibi, RAM'm de 2X8.
Ekran kartım neden %99'unu kullanmıyor bütün ayar Ultra'da 1080p çözünürlükte?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    449,9 KB · Görüntüleme: 96
BF v 64 kişilik sunucuda oynarken kullanım değerleri böyle. Ekran kartım ve işlemcim fotoğrafta belirttiğim gibi, RAM'm de 2X8.
Ekran kartım neden %99'unu kullanmıyor bütün ayar Ultra'da 1080p çözünürlükte?

Oyun ayarlarında DX12 özelliği açık mı?

Oyunun optimizasyonuyla ilgili olabilir. Bende de haritanın bazı kısımlarında böyle olabiliyor Multiplayer Mod oynarken ama genelde hep %95 %99 oluyor.

Ekran kartı her zaman %100 kullanmaz. İhtiyaç olması halinde çalışır. Her şey normal görünüyor. İşlemci sıcaklığına dikkat et. 82 biraz fazla.

Ekran kartı her zaman %100 kullanmaz. İhtiyaç olması halinde çalışır. Her şey normal görünüyor. İşlemci sıcaklığına dikkat et. 82 biraz fazla.

Yanlış düşünce her zaman kullanmaz diye bir şey yok hele ki BF 5 gibi bir oyunda. Ya optimizasyon sorunudur ya yazılımsal ya da donanımsal bir sorundur. Stabil olan %100 dür kartlar %100 çalışması için üretilir zaten 20 yıllık oyunda denememiş ki.

Yanlış düşünce her zaman kullanmaz diye bir şey yok hele ki BF 5 gibi bir oyunda. Ya optimizasyon sorunudur ya yazılımsal ya da donanımsal bir sorundur. Stabil olan %100 dür kartlar %100 çalışması için üretilir zaten 20 yıllık oyunda denememiş ki.
Sürekli olarak %100 kullanmaz demek istedim. Her oyunda oyun kapanana kadar %100 mü kalır?

Sürekli olarak %100 kullanmaz demek istedim. Her oyunda oyun kapanana kadar %100 mü kalır?

Hocam adam menüde değil oyun için oynarken SS alıp atmış daha neyin açıklamasını yapıyorsun? Stabil olması için oyun içinde sabit %100 olması gerekiyor yani olması gereken %100'e yakın olması. Eğer %100'ün altına düşüyorsa bir sorun var demektir. Anlatamıyorum herhalde %100'ün veya %90'ın altına düşüyorsa değer dediğim gibi ya oyun ya yazılım ya da donanımsal bir sorun var diyorum. Oyun veya yazılımdan kastım ise optimizasyon sorunları ve benzeri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı