Daha fazla
Arkadaşlar kusura bakmayın. Yazım hatasından dolayı uzaklaştırıldım. Ramlar çift kanal 3200 mhz. Ayarlar 1080p ultra dirext 12 kapalı. 2K ve 4K ultra ayarlarda da kart %100 kullanılmıyor.Konu sahibi sorulan hiçbir soruya düzgün cevap vermemiş. Darboğaz oluyor demiş ne ayarlar var başka bir şey. Neden konu açıyorsunuz anlamıyorum insanlar nasıl çözecek?
Future frame renderi açın. Olmazsa %100 olan ayarı biraz yükseltin düzelecektir.Arkadaşlar kusura bakmayın. Yazım hatasından dolayı uzaklaştırıldım. Ramlar çift kanal 3200 mhz. Ayarlar 1080p ultra dirext 12 kapalı. 2K ve 4K ultra ayarlarda da kart %100 kullanılmıyor.
Eklemek istiyorum sadece BF5 de bu sorunla karşılaşıyorum.
Hocam şu an render alıyorum. İşlem biter bitmez hemen deneyeceğim.@Yosemite Sam dediğim ayarı açıp denediniz mi?
%100 olan ayarı yükseltmeyi unutmayın.Hocam şu an render alıyorum. İşlem biter bitmez hemen deneyeceğim.
Karta hayat vermiş resmen.Herkese teşekkür ederim. Future frame render'ı açınca sorun düzeldi.
Aşağıdaki videoda ne hikmetse RX 5700 XT, 1080P'de %99-100 oranında çalışıyor:
(Dk 2:10'dan itibaren izleyebilirsiniz).
Bu arada R5-3600 her ne kadar 1080P'de RX 5700 XT için çok sınırda bir işlemci olsa da, bu denli bir darboğaz olmaması lazım, sorun başka bir yerlerde gibi. Ya ayarlarda var bir sıkıntı, ya sistemde ya da bileşenlerden biri veya birkaçında.
Herkese teşekkür ederim. Future frame Render'ı açınca sorun düzeldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.