Çözüldü R5 3600 RX 5700 XT BF5 Darboğaz

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Amasya Geydoğan
Daha fazla  
Sadece BF5 multiplayer da darboğaz oluyor. Bunun nedeni nedir?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (11)-min.png
    Ekran Görüntüsü (11)-min.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 179
Son düzenleyen: Moderatör:
Konu sahibi sorulan hiçbir soruya düzgün cevap vermemiş. Darboğaz oluyor demiş ne ayarlar var başka bir şey. Neden konu açıyorsunuz anlamıyorum insanlar nasıl çözecek?
Arkadaşlar kusura bakmayın. Yazım hatasından dolayı uzaklaştırıldım. Ramlar çift kanal 3200 mhz. Ayarlar 1080p ultra dirext 12 kapalı. 2K ve 4K ultra ayarlarda da kart %100 kullanılmıyor.
Eklemek istiyorum sadece BF5 de bu sorunla karşılaşıyorum.

Arkadaşlar kusura bakmayın. Yazım hatasından dolayı uzaklaştırıldım. Ramlar çift kanal 3200 mhz. Ayarlar 1080p ultra dirext 12 kapalı. 2K ve 4K ultra ayarlarda da kart %100 kullanılmıyor.
Eklemek istiyorum sadece BF5 de bu sorunla karşılaşıyorum.
Future frame renderi açın. Olmazsa %100 olan ayarı biraz yükseltin düzelecektir.

Aşağıdaki videoda ne hikmetse RX 5700 XT, 1080P'de %99-100 oranında çalışıyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(Dk 2:10'dan itibaren izleyebilirsiniz).

Bu arada R5-3600 her ne kadar 1080P'de RX 5700 XT için çok sınırda bir işlemci olsa da, bu denli bir darboğaz olmaması lazım, sorun başka bir yerlerde gibi. Ya ayarlarda var bir sıkıntı, ya sistemde ya da bileşenlerden biri veya birkaçında.

Burada darboğazdan başka bir sorun var. BF5 olsa bende de 5700 XT var test ederdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı