RX 6600 vs RTX 3060

İşlemciniz ne? RTX 3060 güzel bir kart ama RX6600'ün performansını bilmediğim için çok bir şey diyemeyeceğim. Eğer uzun ömürlük bir şey istiyorsanız ve hiç uğraşmak istemiyorsanız RTX tavsiye ederim çünkü RX kullananların çoğu driverlarla uğraşıp durduğunu söylüyorlar.
Driver sorunu eskiye göre çok daha az durumda Nvidia kullanıyorum ama biliyorum.
3060 alabiliyorsan 6600 XT al ikisi yerine 3060 ile yakın fiyat olarak ancak daha güçlü. Aslında bu sana bağlı RT istiyorum diyorsan Nvidia al derim AMD RT konusunda geri. Ben yine de 6600 XT alırdım.

AMD ekran kartı sürücülerinden çok çektim, üstüne para verseler ben artık AMD almam ve size de önermem.
Hangi kart?

Driver sorunu eskiye göre çok daha az durumda Nvidia kullanıyorum ama biliyorum.
3060 alabiliyorsan 6600 XT al ikisi yerine 3060 ile yakın fiyat olarak ancak daha güçlü. Aslında bu sana bağlı RT istiyorum diyorsan Nvidia al derim AMD RT konusunda geri. Ben yine de 6600 XT alırdım.

Hangi kart?
RX 570 ve RX 580.

Şu an pek sorun yok. Tabii kusursuz değil bazen sorunlar çıkabiliyor ancak eskisine göre çok daha azaldı.
Şu an RX 570 kartım ile Radeon 21.8.2 sürümünü kullanıyorum ve en az çökmeyi bunda yaşıyorum. O kadar fazla sürüm denedim ki her iki kartla da artık bıkkınlık geldi, en kısa sürede değiştireceğim zaten kartı.

RX 6600 F/P açısından rakipsiz kart 3060 performansındaki kartı 2500TL daha ucuza alıyorsun ayrıca 3060 fiyatına AMD tarafında çok daha performanslı 6700XT modeli var ayrıca sürücü sorunu vs artık çok eskide kaldı son sürümler ve 3. parti sürücüler ile stabil sorunsuz kullanabiliyorsun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı