RX 6600 XT sistem yeşil ekranda kalıyor

ChubakkaHD

Kilopat
Daha fazla  
RAM
GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V DDR4 3600MHz CL18
SSD veya HDD modeli
SanDisk 240 GB SSD Plus
Ekran kartı
Sapphire NITRO+ Radeon RX 6600 XT
Anakart
ASUS TUF B450M-PLUS
İşlemci
Ryzen 5 3600
Fotoğrafta gördüğünüz gibi bilgisayarım yeşil ekran verip kendini restart'lıyor. Bunun sorunu ve çözümü nedir? Ekran kartı driverı güncel.

Dosya Ekleri

• sada.jpg
    sada.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 80
Sistemin kendisine reset atması sıkıntı yalnız. Bu bana donanımsal bir sıkıntı var gibi geldi. Ekran kartı farklı bir sistemde denemeni tavsiye ederim öncelikle. Bir tanıdığın, arkadaşın varsa iyi olur.

Bende öyle düşündüm, fakat adım adım giderek çözüm var mı bakalım. Direk ekran kartına suç atmayalım.

Bende öyle düşündüm, fakat adım adım giderek çözüm var mı bakalım. Direk ekran kartına suç atmayalım.

Güç kaynağı da olabilir. Bu yeşil ekran hatası 5000 serisinde vardı çünkü biliyorum ama 6000 serisinde ilk kez duydum diyebilirim. 6600 XT'yi ilk çıktığı gün aldım ve tüm sürücülerle kullandım hiç karşıma çıkmadı.

Güç kaynağınız nedir?

Sharkoon SHP650 V2 650W 80+​

Sistemin kendisine reset atması sıkıntı yalnız. Bu bana donanımsal bir sıkıntı var gibi geldi. Ekran kartı farklı bir sistemde denemeni tavsiye ederim öncelikle. Bir tanıdığın, arkadaşın varsa iyi olur.
Kartı Japonya'dan almıştım, ekran kartı kaynaklı donanımsal sıkıntı çıkarsa oturur ağlarım :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı