RX 6600 XT vs RTX 3060

Ben şahsen 6600XT öneririm S.A.M teknolojisi ve FSR gibi teknolojileriyle NVIDIA ile çok net rekabet ediyor ve FPS tarafında bariz bir şekilde 1080p de 3060'ın önünde.

RTX nıs DLSS gibi birçok dolu dolu bilmediğimiz önemli yapay zeka teknolojileri ile donatılmış son teknolojik sorunsuz yazılımlı en iyi ekran kartı üreticisi NVIDIA'dır.

AMD'nin sürücü problemleri eskide kaldı diye çokça yorum okumuştum ama.

Ben 11 Ağustos 2021'de aldım kartı bir tane sorun yaşamadım. Kart üretim hatası değilse, güç kaynağı ile uyum sorunu yaşamazsa ve kişi de sistemini insan gibi kullanıyorsa sorun yaşama ihtimali NVIDA kadar düşük olur.

Hocam siz nerden gördünüz de girdiniz bu foruma ya:(
Bence bu tarz yorumlar sizin moralinizi bozmasın. Herkes kendi fikirlerini sunuyor. Derince bir araştırma yapınca 6600 XT'nin olumlu yorumları çok daha fazla. Mesela ben (şahsım olarak) teknoloji vs. hiç umursamam. Yani bir ekran kartı bana şu özelliği sunuyor bu özelliği sunuyor hiç umrumda değil. Benim için güç önemlidir.

sevmediğim için söyledim yanlış anlaşılmasın bana göre alınmamalı bana göre başkasına göre alınabilir bana göre
BANA göre de AMD ekran kartı tarafında f/p olarak daha iyi, 6600XT ile 3060 arasında 1500-2000TL fark var ve 6600XT daha yüksek değerler veriyor.

Bence bu tarz yorumlar sizin moralinizi bozmasın. Herkes kendi fikirlerini sunuyor. Derince bir araştırma yapınca 6600 XT'nin olumlu yorumları çok daha fazla. Mesela ben (şahsım olarak) teknoloji vs. hiç umursamam. Yani bir ekran kartı bana şu özelliği sunuyor bu özelliği sunuyor hiç umurumda değil. Benim için güç önemlidir.

Aynen herkesin kendi fikri biri gelip deseki RTX 2070 Ti veya 2060 Ti mı 6600XT mi bunda 6600XT derim bakın görüşüm bu yönde karttan karta değişebiliyor görüşüm.
Bana göre de AMD ekran kartı tarafında f/p olarak daha iyi, 6600XT ile 3060 arasında 1500-2000TL fark var ve 6600XT daha yüksek değerler veriyor.

Bu da sizin fikriniz gayet güzel açıklama yapmışsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı