RX 6600XT Pulse düşük performans veriyor

NazeTHR

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
•Ryzen 5 5600X | •AMD Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D 12GB OC | •Crucial Ballistix (2x8)16 GB 3200 MHZ (OC 3600 MHZ) | •MSI B550-A PRO | •MWE 650 80p | • Corsair Spec Delta RGB
RX 6600XT Pulse aldım. CS:GO'da eski 2060 Super ekran kartıma göre düşük FPS alıyorum.

3500X 4.2 GHz
B350 PC Mate
16 GB 3600MHz RAM
MWE650 Güç kaynağı

AMD Software hangi sürümde ve ekran kartı driveri, ve diğer driverler güncel mi?

Ekran kartı yazılımını DDU ile kaldırın. Ekran kartınızı Recommended WHQL olarak tekrar indirin.

AMD Software hangi sürümde ve ekran kartı driveri, ve diğer sürücüler güncel mi?

Ekran kartı yazılımını DDU ile kaldırın. Ekran kartınızı recommended WHQL olarak tekrar indirin.

En son sürücüde FPS daha düşük şubat ta yayınlanan sürücü ile FPS bir nebze arttı.

AMD Software hangi sürümde ve ekran kartı driveri, ve diğer driverler güncel mi?

Ekran kartı yazılımını DDU ile kaldırın. Ekran kartınızı Recommended WHQL olarak tekrar indirin.

Format attım ddu denedim fayda etmedi

En son sürücüde FPS daha düşük şubat ta yayınlanan sürücü ile FPS bir nebze arttı.

Format attım ddu denedim fayda etmedi
Ben size en son sürücüyü indirin demiyorum hocam. Önerilmiş olan sürücüyü indirin, son sürümde FPS düşmeleri yaşanıyor.

Ben size en son sürücüyü indirin demiyorum hocam. Önerilmiş olan sürücüyü indirin, son sürümde FPS düşmeleri yaşanıyor.

Önerilmiş sürücüyü denedim sonuç aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı