RX 6600XT Pulse düşük performans veriyor

R5 3500X ile 6600 XT'yi B450 bir Anakart'da kullanmıştım. Tabii %10-15 darboğaz yapıyordu ama senin sorun CS:GO benim tavsiyem B350'den B550 geçmen PCI-e 3.0 - 4.0 farkı 6600 XTli bir kart için biraz fark yapabiliyor.

Her oyunda mı böyle beklenenden düşük FPS alıyorsunuz yoksa sadece CS'de mi? CS'de asıl önemli olan işlemci, acaba format atmış ve sonrasında ayar çekmeyi vs. unutmuş olabilir misiniz? Mesela '-threads' ve '+mat_queue_mode 2' komutları FPS'i çok arttırıyor. Bende 6600 var oyunda ekran kartı kullanımı %40'ı geçmiyor.

Her oyunda mı böyle beklenenden düşük FPS alıyorsunuz yoksa sadece CS'de mi? CS'de asıl önemli olan işlemci, acaba format atmış ve sonrasında ayar çekmeyi vs. unutmuş olabilir misiniz? Mesela '-threads' ve '+mat_queue_mode 2' komutları FPS'i çok arttırıyor. Bende 6600 var oyunda ekran kartı kullanımı %40'ı geçmiyor.

Her şeyi ayarladım başlatma seçeneklerini de yazdım ama hala aynı çok saçma darboğazdan mı kaynaklı acaba.

Forza Horizon 4 de FPS'im 150 falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı