RX 6700 FSR 3.0 vs RTX 4060 DLSS 3.0 vs RX 6700 XT FSR 3.0

chevre

Decapat
Daha fazla  
Soru başlıktaki gibi. RX 6700 FSR 3.0 mı yoksa RTX 4060 DLSS 3.0 mı? İsterseniz RX 6700 XT FSR 3.0 ekran kartını da ekleyin. Sizce hangisi daha iyi oyun bakımından? FPS oyunları oynayacağım genelde.

AMD kendi Tensör çekirdeklerini ve optik akış hızlandırıcılarını ekleyene kadar teknolojik kısımda geri kalmaya mahkum.

Oynayacağım oyunların alayında DLSS/FSR açacaksam 4060/4060 Ti çekerim.

Oynayacağım oyunlarda native takılacaksam da 6700/6700 XT.

DLSS kalite ve yapı açısından iyidir. Zaten FSR 3 modlarını herkes kullanır. Hem daha iyi deneyim alırsın DLSS 3 ile hem diğer oyunlardan mod ile FSR 3 yaparsın.

Açıkçası hikayeli oyun alacak param yok o yüzden genelde FPS oyunları oynayacağım. Belki crack indiririm ama beni içine çeken bir hikayeli oyun bulamadım.

Açıkçası hikayeli oyun alacak param yok o yüzden genelde FPS oyunları oynayacağım. Belki crack indiririm ama beni içine çeken bir hikayeli oyun bulamadım.

6700 ile 6700 XT'yi de artık tamamen ele, yeni 7600 XT çıktı. İlla RTX 4060'a bir alternatif arayacaksan o karta bakarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu durumda da RX 6000'i tarihin derinliklerine gönderiyoruz. İkinci el dışında alınmazlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı