RX 6700XT alınmalı mı?

Cevabı çok basit 6700XT vs RTX3060 yazıyorsun Google'a veya YouTube'a karşına çıkan FPS testlerine bakıyorsun. Hatta 3060 Ti ile kıyas videolarını görüp onları izliyorsun bir de ne görüyorsun çok daha ucuza daha fazla FPS. Hemen videodan çıkıp gidip 6700XTLI bir kart alıyorsun. Ama bilindik markalar almanı öneririm. Başta ASUS'tan şaşma.

6700XT kullanıcısı olarak kesinlikle 3060 yerine tercih edilmeli diyebilirim. 3070 rakibi bir kart diyebiliriz 6700xt için.
Acaba hiç sorun yaşadınızmı

Bu bütçede 3060 biraz "güçsüz". İş yapacaklara CUDA çekirdekleri 12 GB VRAM tatlı gelebilir onları ayrı yere koyuyorum ama oyun ağırlıklı gidilecekse 6700 XT nere 3060 nere.
Oyun agirlikli derken genellikle oyun oynayacağım fakat çok fazla zorlayan GOW veya Cyberpunk gibi oyunlari pek oynamayacagım

Acaba bu sistem fazla gelirmi bana

6700XT 3060'ı eziyor kesinlikle alınmalı WattMan falan öten NVIDIA fanboylar konuya yazmazsa sevinirim. WattMan sorunları 6xxx serisinde çözüldü gibi bir şey size gelme ihtimali %1 falan yani.
Elektrik gitse WattMan yiyorsun AMD 'de yaşıyorum 6650XT kartında.

Acaba hiç sorun yaşadınızmı

Oyun agirlikli derken genellikle oyun oynayacağım fakat çok fazla zorlayan GOW veya Cyberpunk gibi oyunlari pek oynamayacagım

Acaba bu sistem fazla gelirmi bana
R5 5500 rx6600 ile arasinda 3bin tl fark var bu ekonomide düşündüren birşey hani ve ilk başlarda 2.el bir monitör alıp ucuz halden klavye mouse hallederim gibi geliyor bana.

Yazın bunlari tabikide yükseltecem bu arada

Elektrik gitse WattMan yiyorsun AMD 'de yaşıyorum 6650XT kartında.
Elektrik gidince bilgisayar direk kapanmiyormu ?

R5 5500 rx6600 ile arasinda 3bin tl fark var bu ekonomide düşündüren birşey hani ve ilk başlarda 2.el bir monitör alıp ucuz halden klavye mouse hallederim gibi geliyor bana.

Yazın bunlari tabikide yükseltecem bu arada

Elektrik gidince bilgisayar direk kapanmiyormu ?
Evet kapanıyor ama kapanmaması için bir UPS miydi o tarz bir şeyler satın alman lazım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı