RX 6800 AMD ekran kartları driver sürümü

LoL ve AMD arasında ciddi bir gerginlik var çoğu kişi (ben de dahil) benzer hatalar yaşıyor :D Oyun ve sürücü arasında bir uyumsuzluk oluyor sanırım.
Olabilir, kardeşimin PC'de de ara ara FPS'ye 30'a sabitleniyor 2-3 kere vsync aç kapa ya da tam ekrandan çerçeveliye geçince düzeliyor. Bu LoL'de cidden bir şey var ama çözemedim.

Önemli olan 1 - 2 sürüm öncesi değil, doğrulanmış sürücü sürümü (WHQL) kullanmak.
Amdnin kendi uygulamasından, sitesinden indirdiğim sürüm WHQL olmuyor mu acaba? WHQL olan sürümleri nasıl öğrenebilirim, indirebilirim.

İki sürücü geriden gelmek mi o neymiş yeni kural falan mı. Hangi sürücü en son çıktıysa indirip kur, bir sıkıntı mı yaşadın o zaman önceki sürücülerden birisini seçersin.
Stabil ve sorunsuz olduğu söylendiği için ben de bu yolu izledim. Yukarıda da arkadaş güncel sürümle sorun yaşadığını belirtmiş. 1-2 sürüm geriden gelmenin ne gibi bir zararı vardır?

Amdnin kendi uygulamasından, sitesinden indirdiğim sürüm WHQL olmuyor mu acaba? WHQL olan sürümleri nasıl öğrenebilirim, indirebilirim.
AMD adrenalin uygulamasında sürücüleri denetle kısmında önerilen ve isteğe bağlı diye bir seçenek var sadece önerilen seçerseniz WHQL sürücüsünü gösterir, site üzerinde de aynı şekilde isteğe bağlı ve önerilen diye belirtilir.

Stabil ve sorunsuz olduğu söylendiği için ben de bu yolu izledim. Yukarıda da arkadaş güncel sürümle sorun yaşadığını belirtmiş. 1-2 sürüm geriden gelmenin ne gibi bir zararı vardır?

Zararı yok ama AMD'nin her yeni sürücüsü beraberinde iyileştirmelerle ve potansiyel performans artışıyla geliyor. Ben güncel kalma taraftarıyım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı