Çözüldü RX 6800 sistem 0xC000A003 mavi ekran hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheDexter27

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
Elbette, her zaman sorabilirsiniz.

Sorunun çözüldüğünü düşünüyorsanız sisteme raporlayabilirsiniz.

Merhaba rahatsiz ediyorum kusura bakma, birkaç saat önce bir mavi ekran yedim;

Birkaç gündür normal kullandım bir sorunla karşılaşmadım, aralıksız 9-10 saat birkaç oyun ve normal gündelik programları (YouTube, Discord vb) kullandım bir sorun olmadı.

Ancak the final adlı oyunu oynarken Alt Tab yaptım ve Xbox App'i açtım (Gears of War betasını indiriyordum) ardından uygulamanın bildirim kısmına bakarken BSoD oldu. Isı izlenceleri açıktı. CPU ve GPU 65 derecenin hep altındaydı, anormal gözüken tek şey indireceğim betanın yüklenebilmesi için yeterli alan olmadığını gördüm Xbox App'ında ve işte sonrası malum.

Minidump'ta benzeri bir hata kodu görmedim ki pek anlamam, sizce sorun neden kaynaklaıyor ya da bu bir kerelik rastgele bir BSoD mi?

Şimdiden uzun uzun yazdığım için kusura bakmayınız, teşekkür ederim ve iyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
14618 olan değeri. 28000 yap ve uygula. Sistemi kapat ve sonra açıp sistemi test edip gelişmeleri bildirin.
Win 11 yapın. Düşük ihtimal ama disk testleri yapıp sonuçları atın.
Sanal bellek ayarını yükseltip test edin.

Ekran Alıntısı.PNG

Win 11 Yapacağım.
Düzeltme; Kusura bakma karıştırmış olmalıyım WİN 11 yok seçeneklerde ancak diğer seçenek olan UEFI MODE'u seçtim zira aşağıda da uyarıda belirtiği gibi ancak UEFI moda çalışırıyormuş Secure Boot
WhatsApp Image 2025-06-30 at 21.32.31_277f367e.jpg

Sanal bellek ayarını nasıl yapabilirim?

Şimdilik 10 saat kesintisiz kullandım bilgisayarı, her hangi bir out of vram ya da benzeri bir hata almadım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı