Amanita
Kilopat
- Makaleler
- 1
Evet ayarladım ve her şey ultrada sadece bazı ayarlar orta seviyesinde.
Ekran görüntüsü at lütfen.
Evet ayarladım ve her şey ultrada sadece bazı ayarlar orta seviyesinde.
Yani sen bu değerleri alırken de akıcılık sorunu vardı değil mi? Garip çünkü gördüğün üzere takılmaya sebep olacak bir düşme yaşanmamış %0.1 bile 60 FPS üzerinde kalmış ki bu kağıt üzerinde kusursuz bir değer.
Ekran görüntüsü at lütfen.
Hocam vallaha belli oluyor FPS oyunlarına nazaran bu oyunda bir şey var çözemediğim bir şey (psikolojik değil yani)
Bende ihtimaller tükendi şu anda. En azından PC iç donanımının ve işletim sisteminin iyi ve sorunsuz çalıştığını söyleyebilirim. Bu videoda da o değerlerin tam ne anlama geldiğini dinleyebilirsin.
Sorun değil buraya kadar yardım ettiğiniz için ben teşekkür ederim ayrıca monitörde sorun yok değil mi? Hocam?
Yenileme hızını arttırmışsın ve tam ekran yapmışsın. Konuyla alakasız MSAA açmanı tavsiye ederim 4X de olsa.
Gelişmiş ayarlardan hareket bulanıklığını kapat.
Bir de oyun korsansa o yüzden olabilir belki.
Türkçe yama akıcılığı etkiler mi bilemiyorum.
Monitörler çok bilgili olduğum ekipmanlar değil, bilmiyorum maalesef.
Monitör modelin ne? VA panelse belki akıcı gelmeyebilir diyeceğim ama FPS oyunlarında bir sorun yok diyorsun.
Kaç TL'ye almıştın? Kötü bir monitör değil. Yani oyunlar akıcı gelmiyor detirtecek bir ürün değil. Monitörde overclock ayarını kapatıp 144 Hz'de kullanmayı dene. Zaten 144 Hz ise overclock açıp 170 Hz'e alıp dene.
Yarış moduna al, ELMB kapat, trace Free 80 yap. Varsa başka DP/HDMI kablosu dene. Başka portlara tak ve iyice oturduğundan emin ol.
Oyunu silip yeniden yükle(yama kullanmadan bir dene).
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.