RX 6800 sistemin RDR2 %1 ve %0.1 FPS değerleri nasıl?

İşletim sistemi
Windows 10
Yani sen bu değerleri alırken de akıcılık sorunu vardı değil mi? Garip çünkü gördüğün üzere takılmaya sebep olacak bir düşme yaşanmamış %0.1 bile 60 FPS üzerinde kalmış ki bu kağıt üzerinde kusursuz bir değer.

Hocam vallaha belli oluyor FPS oyunlarına nazaran bu oyunda bir şey var çözemediğim bir şey (psikolojik değil yani 🙂)

Ekran görüntüsü at lütfen.

1.png

2.png

3.png

4.png

Not: V-Sync FreeSync açmayı kapatmayı denedim işe yaramadı.

Hocam vallaha belli oluyor FPS oyunlarına nazaran bu oyunda bir şey var çözemediğim bir şey (psikolojik değil yani 🙂)

Bende ihtimaller tükendi şu anda. En azından PC iç donanımının ve işletim sisteminin iyi ve sorunsuz çalıştığını söyleyebilirim. Bu videoda da o değerlerin tam ne anlama geldiğini dinleyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende ihtimaller tükendi şu anda. En azından PC iç donanımının ve işletim sisteminin iyi ve sorunsuz çalıştığını söyleyebilirim. Bu videoda da o değerlerin tam ne anlama geldiğini dinleyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun değil buraya kadar yardım ettiğiniz için ben teşekkür ederim ayrıca monitörde sorun yok değil mi? Hocam?

Yenileme hızını arttırmışsın ve tam ekran yapmışsın. Konuyla alakasız MSAA açmanı tavsiye ederim 4X de olsa.

Gelişmiş ayarlardan hareket bulanıklığını kapat.

Bir de Oyun korsansa o yüzden olabilir belki.

Türkçe yama akıcılığı etkiler mi bilemiyorum.

Yenileme hızını arttırmışsın ve tam ekran yapmışsın. Konuyla alakasız MSAA açmanı tavsiye ederim 4X de olsa.

Gelişmiş ayarlardan hareket bulanıklığını kapat.

Bir de oyun korsansa o yüzden olabilir belki.

Türkçe yama akıcılığı etkiler mi bilemiyorum.

Oyun orijinal dediğiniz ayarları denemiştim önceden olmadı yapacak bir şey yok hocam artık Windows'a format atacağım eğer işe yaramazsa monitör ü iade edeceğim canınız sağ olsun iyi geceler dilerim hepinize.
Monitörler çok bilgili olduğum ekipmanlar değil, bilmiyorum maalesef.

Monitör modelin ne? VA panelse belki akıcı gelmeyebilir diyeceğim ama FPS oyunlarında bir sorun yok diyorsun.

TUF VG27AQ1A.

Kaç TL'ye almıştın? Kötü bir monitör değil. Yani oyunlar akıcı gelmiyor detirtecek bir ürün değil. Monitörde overclock ayarını kapatıp 144 Hz'de kullanmayı dene. Zaten 144 Hz ise overclock açıp 170 Hz'e alıp dene.

Yarış moduna al, ELMB kapat, Trace Free 80 yap. Varsa başka DP/HDMI kablosu dene. Başka portlara tak ve iyice oturduğundan emin ol.

Oyunu silip yeniden yükle(yama kullanmadan bir dene).

Kaç TL'ye almıştın? Kötü bir monitör değil. Yani oyunlar akıcı gelmiyor detirtecek bir ürün değil. Monitörde overclock ayarını kapatıp 144 Hz'de kullanmayı dene. Zaten 144 Hz ise overclock açıp 170 Hz'e alıp dene.

Yarış moduna al, ELMB kapat, trace Free 80 yap. Varsa başka DP/HDMI kablosu dene. Başka portlara tak ve iyice oturduğundan emin ol.

Oyunu silip yeniden yükle(yama kullanmadan bir dene).

6200 civarı olması lazım overclock la işim yok hep kapalı 170 de denedim olmadı yarış modundayım hocam ELMB zaten açılmıyor trace Free derken ne demek istediğinizi anlamadım başka HDMI DPI yok ama onunla alakalı mı bilemiyorum aklıma şey de geldi bu DP uçlarını ters takarsak böyle bir sorun olabilir mi acaba misal fark ediyorsa monitör ucunu ekran kartına ekran kartı ucunu monitöre takarsak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı