RX 6800 sistemin RDR2 %1 ve %0.1 FPS değerleri nasıl?

İşletim sistemi
Windows 10
6200 civarı olması lazım overclock la işim yok hep kapalı 170 de denedim olmadı yarış modundayım hocam ELMB zaten açılmıyor trace Free derken ne demek istediğinizi anlamadım başka HDMI DPI yok ama onunla alakalı mı bilemiyorum aklıma şey de geldi bu DP uçlarını ters takarsak böyle bir sorun olabilir mi acaba misal fark ediyorsa monitör ucunu ekran kartına ekran kartı ucunu monitöre takarsak.

Hayır iki tarafı da aynı DP kablonun. Monitör tarafı ya da ekran kartı tarafı diye bir şey yok. Trace Free ayarı yok mu monitörde? Bu ELMB'nin olduğu yerde olması lazım. Monitörün tepkime hızını değiştirmeni sağlayan ayarın adı ASUS'taki.

İade etsen 6200 TL'ye ne alabileceksin ki daha kaliteli? 2-3 koyman gerekir en azından.
Ayrıca keyfi iade etmeye çalışacağın için bir ay uğraştırırlar en az. Paran içerde kalır yeni yıl girer monitör fiyatları zamlanır vs. Sen bilirsin tabii.

Hayır iki tarafı da aynı DP kablonun. Monitör tarafı ya da ekran kartı tarafı diye bir şey yok. Trace Free ayarı yok mu monitörde? Bu ELMB'nin olduğu yerde olması lazım. Monitörün tepkime hızını değiştirmeni sağlayan ayarın adı ASUS'taki.

İade etsen 6200 TL'ye ne alabileceksin ki daha kaliteli? 2-3 koyman gerekir en azından.
Ayrıca keyfi iade etmeye çalışacağın için bir ay uğraştırırlar en az. Paran içerde kalır yeni yıl girer monitör fiyatları zamlanır vs. sen bilirsin tabii.

Anladım trace Free yok hocam aslında bir yandan haklısınız ama başka çözüm yolu yok ki yani benim aklıma gelmiyor yoksa memnunum monitörden keyfi iadeye girmiyor bakalım Windows'la mı alakalı yoksa başka bir şey mi benim için işin kötü tarafı hatayı bilmiyorum.

Anladım trace Free yok hocam aslında bir yandan haklısınız ama başka çözüm yolu yok ki yani benim aklıma gelmiyor yoksa memnunum monitörden keyfi iadeye girmiyor bakalım Windows'la mı alakalı yoksa başka bir şey mi benim için işin kötü tarafı hatayı bilmiyorum.

Bence senin beklentin de çok yüksek olabilir. Bir arkadaşına da baktır o da senin gibi mi düşünecek bir sor. Başka oyunlarda sorun yok diyorsan mutlaka oyunla alakalıdır ya da ayarlarıyla. Her zaman ultrada oynamak da iyi olmaz. Mesela gereksiz birkaç ayar var onları kapatsan +140 FPS değerlerine çıksan akıcılık daha da artar 70-80 FPS'e göre.

Adı başka bir şeydir o zaman Trace Free yerine. Menülerin fotoğrafını atarsan yardımcı olabilirim. Bu arada overclocklu 170 Hz'de kullan bence. Monitör kendisi bunu desteklediği için bir zarar gelmez ya da garantiden çıkmaz yani merak etme.

Mesela bak bu videoyu izleyebilirsin. RDR 2 ayarlarını da yapıyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence senin beklentin de çok yüksek olabilir. Bir arkadaşına da baktır o da senin gibi mi düşünecek bir sor. Başka oyunlarda sorun yok diyorsan mutlaka oyunla alakalıdır ya da ayarlarıyla. Her zaman ultrada oynamak da iyi olmaz. Mesela gereksiz birkaç ayar var onları kapatsan +140 FPS değerlerine çıksan akıcılık daha da artar 70-80 FPS'e göre.

Adı başka bir şeydir o zaman Trace Free yerine. Menülerin fotoğrafını atarsan yardımcı olabilirim. Bu arada overclocklu 170 Hz'de kullan bence. Monitör kendisi bunu desteklediği için bir zarar gelmez ya da garantiden çıkmaz yani merak etme.

Mesela bak bu videoyu izleyebilirsin. RDR 2 ayarlarını da yapıyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

izledim hocam akıcı oluyor gibi sonradan bozuyor ayrıca orada dlss açıyor ben fsr açınca görüntü tam anlamıyla çamur oluyor 170 hz de monitör biraz daha fazla ısınıyor gibi zarar gelsin istemem ama dikkate alacağım sağ olun
IMG_20221228_023843.jpg

O zaman gözün yüksek FPS'e alışmış.

Daha demin denedim her şeyi orta ayara çektim FSR quality yaptım yağ gibi akıyor oyun ama mouse yi döndürünce arthurun kafası yok olup geliyor (fsr yüzünden) çok can sıkıcı bir şey 6800 ile orta ayarlarda bile akıcılık sağlayamıyorum ne güzel dünya be.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı