Arkadaşlar, selam herkese. Bende ekran kartı kullanımı genelde %70-80, işlemci ise %100; çoğu oyunda böyle ve anlık droplara sebep oluyor. Bu tarz bir konuyu şubatta tekrar açmıştım ve format atınca düzelmişti ama şu an hiç format atmak istemiyorum. İnternetim de çok iyi değil; zaten format atınca eziyet oluyor. Bu konuda bilgi sahibi biri yardımcı olabilir mi acaba?
Bu makalemizde donanım meraklıları tarafından sıkça kullanılan MSI Afterburner uygulamasına, becerilerine ve neler sunduklarına göz atıyoruz. Eğer aktif
Şimdi baktım 12 tane çekirdek var sanırım %100 olan yok ama aralarından bazen 1-2 tanesi %90 yada 94 civarına geliyor ama hep değil onun dışında %100 olan yok.
Şimdi baktım 12 tane çekirdek var sanırım %100 olan yok ama aralarından bazen 1-2 tanesi %90 ya da 94 civarına geliyor ama hep değil onun dışında %100 olan yok.
Hocam bir şey sormak istiyorum. Bu programı kullanırken fark ettim ki, ben CPU kullanımını normal CPU değil, CPU 1 kullanımına bakıyorum. Yani ben 1. çekirdek kullanımına mı bakıyormuşum? Yanlış mı bakıyormuşum?
Hocam bir şey sormak istiyorum. Bu programı kullanırken fark ettim ki, ben CPU kullanımını normal CPU değil, CPU 1 kullanımına bakıyorum. Yani ben 1. çekirdek kullanımına mı bakıyormuşum? Yanlış mı bakıyormuşum?