RX 6800XT oyun oynarken 99 derece oluyor

Dostum bu sıcaklık GPU sıcaklığı mı, bağlantı yeri sıcaklığı mı belli değil. Oyun içindeyken Ctrl+Shift+O yaparak sağ üstte ekran kartının değerlerini gösteren bir panel açabilirsin. Oyun içinde bu dediklerimi yapıp değerleri buraya atar mısın?

Dostum bu sıcaklık GPU sıcaklığı mı, bağlantı yeri sıcaklığı mı belli değil. Oyun içindeyken Ctrl+Shift+O yaparak sağ üstte ekran kartının değerlerini gösteren bir panel açabilirsin. Oyun içinde bu dediklerimi yapıp değerleri buraya atar mısın?

Dosya Ekleri

• 20201211_121333.jpg
    20201211_121333.jpg
    156 KB · Görüntüleme: 67
@xsades Düşündüğüm gibi dediğin sıcaklık bağlantı yeri sıcaklığı. GPU sıcaklığın 74 derece, bağlantı yeri sıcaklığın 91 derece bunlar gayet iyi değerler endişelenecek bir şey yok. :)
67897058-9FE5-4E0D-998C-8E980C78C72B.png

emin misin sıkıntı olmadığına
Evet dostum eminim senin o windows ekranında gördüğün bağlantı sıcaklığı AMD 110 derecenin bile kabul edilebilir bir değer olduğunu söylüyor. Ben de 5700XT kullanıyorum benim de bağlantı sıcaklığım seninki gibi endişe edecek bir şey yok. Sıcaklık değerlerine bakmak istiyosan MSI Afterburner kullanabilirsin. Ya da sana söylediğim gibi AMD’nin kendi panelini kullanabilirsin. Windows’tan baktığın GPU sıcaklığı değil çünkü. Senin bu ekranı açıp GPU sıcaklığı baz alman lazım, Junction sıcaklığını değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı