RX 6800XT sistem 26 bin TL'ye alınır mı?

yavuzcetinfanı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 1 aydır 2. el ve 0 parçalardan bir sistem dizmeye çalışıyorum. Fiyatlarıyla beraber parçaları rica etsem puanlar mısınız?

Ekran kartı: MSI Gaming X Trio RX 6800XT 2. el alındı 11000TL (güvenlik etiketi üzerinde borularda pas vs. yok temiz kutulu)
İşlemci: Ryzen 5 5600 3750 TL 0 olarak alındı.
RAM: XPG D41 16x2 3600MHz 2800TL 0 olarak alındı.
Anakart: Gigabyte B550 Gaming X V2 2500 TL 2. el olarak alındı (14 ay garantili kfg tam temiz)
İşlemci soğutucu: Thermalright Phantom spirit 120 SE arbg 0 alacağım fiyatı 1900 TL (hem ileriye dönük bir soğutucu olsun diye düşünüyorum. İşlemcime 4.9 GHz'a kadar O.C yapacağım)
Kasa: Dark maxima V20 almayı düşünüyorum 0 olarak 2300 TL.
PSU: 750W bir PSU alacağım hem ileriye dönük olması için o da sanırsam 2000TL civarı geziyor.

Bu sistem banka kampanyaları vs derken 26000-26700TL civarına geliyor. Sizce iyi bir sistem mi? Biliyorum DDR5 dizilebilirdi fakat anakartı 2 hafta önce çok uyguna buldum keza RAM'leri de bu şekilde o yüzden DDR4'ten devam etmek istedim açıkçası.

Fiyatlar genel olarak 9/10 ortada bir sorun ya da kazık göremedim. İyi bir PC.

Keza RAM'leri de bu şekilde.

Benim 1800 TL'lik JUHOR'larım karşısında diz çöker tövbe ister.

Konu başlığını niyese moderatör kafasına göre değiştirmiş. Bu sistemi zaten dizdim arkadaşlar başlıkta da puanlar mısınızdı fakat "alınır mı?" Yazmışlar.

Fiyatlar genel olarak 9/10 ortada bir sorun ya da kazık göremedim. İyi bir PC.

Benim 1800 TL'lik Juhor'larım karşısında diz çöker tövbe ister.

Sizin RAM çok iyi fiyatmış hocam bu arada güle güle kullanın. Ben indirimle 2800'e alabildim...

Konu başlığını niyese moderatör kafasına göre değiştirmiş. Bu sistemi zaten dizdim arkadaşlar başlıkta da puanlar mısınızdı fakat "alınır mı?" Yazmışlar.

Sizin RAM çok iyi fiyatmış hocam bu arada güle güle kullanın. Ben indirimle 2800'e alabildim...
Kart sorunlumu bence 10/9 u var sistemin

Bende aynı karttan almayı planlıyorum rica etsem kriterleri söyleyebilir misin?

Hocam en önemlisi güvenlik etiketi var mı yok mu (yoksa eğer içi açılmış tamir görmüştür)
Coil whine var mı yok mu (bu modellerde yük altında az da olsa oluyor diye biliyorum)
FurMark testlerinin ortalaması (bende 67 derece çıktı)
Bu üçü önemli diye biliyorum ama daha da varsa arkadaşlarımız ekler.

1711826094445.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı