RX 6900 XT'nin hangi modeli alınmalı?

totra_proska

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
RX 6900 XT almayı düşünüyorum, MSI X Trio vs Sapphire Nitro+ vs PowerColor Red Devil arasındayım. Hemen hemen benzer fiyatlara sahipler. 11k civarı ya da 13-14K civarına RTX 3090 var ancak aradaki farka değer mi emin değilim.

Hocam 6700XT Nitro+ var bende, soğutmasını çok başarılı buluyorum, lakin o dönem denk getirsem red devil alacsktım. Aralarında soğutma ve şıklık olarak en güzeli Red Devil modelidir. Sevdiğimizi alamadık, aldığımızı seviyoruz 🥲

RX 6900 XT almayı düşünüyorum, MSI X Trio vs Sapphire Nitro+ vs PowerColor Red Devil arasındayım. Hemen hemen benzer fiyatlara sahipler. 11k civarı ya da 13-14K civarına RTX 3090 var ancak aradaki farka değer mi emin değilim.
Sapphire RX6900XT Toxic Liquid Edition sahibiyim. Eğer amacın sadece oyunsa önerebilirim. Bana göre 3090'dan daha başarılı bir ürün. Marka ve model olarakta kesinlikle PowerColor Red Devil öneririm. Lakin yayın vb. işlere girişmek veya Nvidia'nın teknolojilerine göre bir süreç izleyeceksen 3090'a yönelmen daha doğru olacaktır.

Not: Powecolor Red Devil'a ait 2 top model kullanmışlığım var. Kullanmayan bilmez kalitesini. :)

Saf güç açısından aralarında pek FPS farkı yok ancak RTX DLSS gibi özelliklerden dolayı o bütçeye çıkmışken 3090 tercih ederdim. Diğer sorunuza gelirsem ise PowerColor tercih ederdim.

Sapphire RX6900XT Toxic Liquid Edition sahibiyim. Eğer amacın sadece oyunsa önerebilirim. Bana göre 3090'dan daha başarılı bir kart. Marka ve model olarakta kesinlikle PowerColor Red Devil öneririm. Lakin yayın vb. işlere girişmek veya Nvidia'nın teknolojilerine göre bir süreç izleyeceksen 3090'a yönelmen daha doğru olacaktır.

Not: Powecolor Red Devil'a ait 2 top model kullanmışlığım var. Kullanmayan bilmez kalitesini. :)
Sadece oyun oynayacağım
Garantileri varsa x Trio tercih ederdim ben.
x trio ve red devil da garanti var Nitro+ 800 lira daha ucuz

Sapphire Nitro+ serisi ve ASUS ROG STRIX serisi çok başarılı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı