RX 7600 ekran kartına OC tavsiyesi

Zaten en güvenlisi Radeon Software.😃
Radeon software'den minimum frekans kaç yapayım hocam şuan 0 maks frekans %100
Voltaj %100

VRAM ayarları; Bellek zaman ayarı varsayılan da şuan Gelişmiş kontrol Etkinleştirdim maks frekans 2250 diyor size bu iki ayarları kaç yapsam RX 7600 Ekran kartına göre hocam ilk defa OC yapıyorum yanlış bir şey yapmayayım :D

Radeon Software'den minimum frekans kaç yapayım hocam şu an 0 maksimum frekans %100
Voltaj %100

VRAM ayarları; bellek zaman ayarı varsayılan da şu an gelişmiş kontrol etkinleştirdim maksimum frekans 2250 diyor size bu iki ayarları kaç yapsam RX 7600 ekran kartına göre hocam ilk defa OC yapıyorum yanlış bir şey yapmayayım :D

Maalesef 7000 serisi için bir tecrübem yok.

Öncelikle frekansları biraz artıracaksınız sonra ekran kartını strese sokacaksınız. FPS değerlerinde artış var mı sıcaklık kAça kadar çıkıyor çökme hata var mı bakacaksınız. Sıkıntı yoksa frekansları biraz daha artıracaksınız. Aynı kontrolleri yapmaya devam. En sonunda ya hata alacaksınız ya sistem çökecek ya FPS düşmesi girecek ya da sıcaklık değeri tehlikeli bölgelere yaklaşacak. Artık sınıra geldiğinizi ve durmanız gerektiğini anlamış olacaksınız. OC bu şekilde yapılır. (OC uzmanı değilim daha bilgili arkadaşlar düzeltebilir)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı