RX 7700 XT alınır mı?

Hocam şuan 17 K civarında 4060 ti 16 gb buldum ikinci el 2 ay ofiste kullanılmış sadece onu alsam daha mantıklı gibi geliyor tabi 7700xt daha güçlü ama kafam rahat olur Nvidia diye markasıda asus dlss falanda fsr a göre oyunlarda daha yaygın ve daha optimize olduğu için en iyi tercih bu gibi duruyor fakat inşallah ben alana kadar satılmaz

Hocam şu an 17 k civarında 4060 Ti 16 GB buldum ikinci el 2 ay ofiste kullanılmış sadece onu alsam daha mantıklı gibi geliyor tabii 7700XT daha güçlü ama kafam rahat olur NVIDIA diye markasıda ASUS DLSS falan da FSR'a göre oyunlarda daha yaygın ve daha optimize olduğu için en iyi tercih bu gibi duruyor fakat inşallah ben alana kadar satılmaz.

Hocam RX 9060 XT kullanıyorum XFX modeli bence alabilirsiniz hiç yazılım sorunu falan karşılasmadım AMD artık yazılım konusunda iyi sorun çıkarmıyor, ısınma konusuna gelirsek direk ekran kartı ısınmayan bir kart marka fark etmeksizin serin çalışıyor çok uzun saatler oynandığı oluyor ama gayet serin çalışıyor öneririrm. FSR falan evet NVIDIA kadar yaygın değil ama yaygınlaşıyor.

Hocam şuan 17 K civarında 4060 ti 16 gb buldum ikinci el 2 ay ofiste kullanılmış sadece onu alsam daha mantıklı gibi geliyor tabi 7700xt daha güçlü ama kafam rahat olur Nvidia diye markasıda asus dlss falanda fsr a göre oyunlarda daha yaygın ve daha optimize olduğu için en iyi tercih bu gibi duruyor fakat inşallah ben alana kadar satılmaz
17kya fazla 4060. 4060 alacaksanız ti 8gb olan modeli alın o karta 16gb fazla gelir.

Yakın bir zamana kadar sapphire 7700XT pulse modelini kullanıyordum. Gayet yeterli bir kart 1080p için. Uzun oyun seansları sonrası ne bir ısınma sorunu ne bir problem yaşadım ki ben 1440p kullanıyordum kartı son dönemde. 9070XT nitro+ modeli geçtiğim için tertemiz bir şekilde duruyor elimde satmayı düşünüyorum bu ara hatta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı