RX 7700 XT sistem LoL'de 90 FPS'e kadar düşüyor

hayır bakın ekran kartınız iyi fakat 2k çok yüksek çözünürlükde olduğu için çok kötü bi oyunda olsa düşük fps veriyor anladınızmı? yani yüksek çözünürlüklere gittikçe işlemcinin işi azalıyor gibi bişey

Hemen deniyorum :D. Şuan 300 ama oyun ortalarına gelince 100 e falan düşecek.

Çok sevinmiştim ama maalesef hiç bişey değişmedi.

Acaba yan monitör düşük hz diye mi diye düşünüyordum. Şuan yan monitörde hiç bir şey açık değil masaüstü komple ve hala aynı fps. Kasa geldiginden beri yapmadıgım bakmadıgım şey kalmadı ama gerçekten bende anlamıyorum.

aklıma gelmedi değil yani şeyde olabilir diğer mönitörü ana mönitör olarak algılıyodur geçiş yaparken falan oyüzden bi yanda fps düşüklüğü yaşanıyodur olmadı kısın grafikleri belki fps artar 90 dan falan yada lol oynamazsınız zaten bağımlılık yapıyor hayatınız gitmesin :D

Bütün grafiklerim bütün oyunlarda en düşükte zaten hiç bir zaman yüksekte oynamam. ALTTAB yaparken fps im falan düşmüyor oyun akıyor ses akıyor fps im 200 100 falan aynı şekilde oluyor. Ama her şey takıla takıla oluyor.

İlk geldigi gün bi bios güncellemesi yapmıştım. O baya uğraştırmıştı beni. Flashımın içindeki dosyaları görmüyordu galiba ve güncellemiyordu. Şuna basayım buna basayım derken bir şekilde güncelledim. Acaba biosta mı çok büyük bir sıkıntı yarattım? Ama onun üstüne de sıfırlamıştım bios ayarlarını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı