Merhaba, RX 460 OEM ekran kartına sahibim, CS:GO'da ana menü ekranında 2 tane harici mini vantilatör çalıştırıyor olmama rağmen 74-75 dereceleri görüyorum. Çalıştırmasam kim bilir kaç olacak. Nasıl düşürebilirim bunu, normal mi bu durum?
Geri dönüşünü merakla bekliyorum, iyi geceler.
Onlarda fan otomatik kendi hızlanıyor diye biliyorum herhangi bir ayar yok galiba. Senin sıcaklık normal hiçbir sorun yok fan zaten bunun için var.Bende GTX 1050TI var fan %95 te sürekli ama bütün oyunlarda en fazla 65 i gördüm daha yukarsını gormedim.
Merhaba amd wattman ayarlarını nasıl yaptınız acaba video ile gösterir misinizSorunu çözdüm. Fan hızı hiçbir zaman artmıyormuş. CPU Tweak II uygulakmasından fan hızını arttırınca fandan aşırı bir ses çıkmaya başladı ama mükemmel soğuttu. Şimdi de AMD Control Center'dan 65 dereceyi geçtikten sonra fan hızını maximum yapacak şekilde ayarladım. Şu an en çok zorlayan oyunlarda bile Max. 70 derece oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.