RX470 vs GTX1050 Tİ

500 TL'den satarsan elbet satılır, çünkü şuan piyasada bu fiyattan daha pahalıya satılıyor. Yurtdışından getireceğin için garanti konularında kullanıcılar sıcak bakmayabilir, herkes için geçerli bir durum değil.

Ön sipariş alırsan satmadan güzel olur. 2 .el sayfasında konu açarak ön sipariş bulabileceğini düşünüyorum.

Çok biliyorsunuz yemin ediyorum, sitenin kurucularından daha çok biliyorsunuz bir şey derdim ama.

Her konuda site kurucularına riayet edilse burda önerilen tüm kasalar Coolermaster yada Corsair, anakart ve ekran kartlarıda Asus'dan başka marka olmazdı. Hatta bu forum başlığına bile gerek kalmaz aylık sistem önerileri yeter derdik.

@BERWAR @Manyyak RX 470 kartı GTX 1050 Tİ den %30 performanslı değil abartmayın. Bazen ezbere konuşuyor bazı arkadaşlar. 1050Ti Orta seviye bir kart normal kullanımda. High da GTA5 ortalama 60 FPS alıyor, RX 470 75 FPS falan alıyor. Ortalama %20 falan olur fazla da yukarı çıkmaz.

@BERWAR Kardeşim ben somut örnek verdim, muhakkak ki RX 470 daha iyi bir kart fakat FPS olarak baktığımız zaman ortalama 15 FPS hatta bazı oyunlarda 10-12 ye kadar düşüyor. Tabi bu iki kartı kıyaslamak doğru değil ama arada da aşırı fark yok 1050 Ti uzun yıllar tatmin edebilecek bir kart.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı