RX550 4 GB rawen coin yapılır mı?

MriSyrlex

Hectopat
Katılım
5 Ağustos 2020
Mesajlar
625
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
C:/Adana İmparatorluğu.
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İnternette coinler ile şeylere bakarken rawen mining adında bir şey gördüm. Elimde RX550 4 GB'lık ekran kartı var bu ekran kartı ile yapabilir miyim? Öğrenciyim harçlığımı çıkartacak kadar bir şeyler yeter bana.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
turtle coin kazabilirsin sanırım Ravencoin'de ama 3060 ile bile günde 20 lira civarı kazanıyorum bu kart ile döner parası çıkar mı bence çıkmaz kartı satıp üste para ekleyerek RX570 alırsan daha mantıklı olur tabii.
 
Bu tür kartların kazabileceği başka coinler görmüştüm. 4gb ekran kartı ile madencilik olarak aratıp en güncel içerikleri araştırırsanız 3-5 harçlık çıkarıcak kadar bişeyler bulabilirsiniz. Youtubede anlatan kanallar var.
 
Peki hocalarım ben RX580 4 GB'lık modelinden alsam bana kazanç getirir mi? @emirhan "pamda" @The Theseus @Silinen üye
Hocam kart modelini yazıp yapılabilen madenlerin videolarını izlerseniz ortalama kazançları söylüyorlar. Ama şunu söyleyeyim , Elektrik masrafını düşünce aylık maks 150tl civarı para olur diye tahmin ediyorum fazla kazanç getirmez bu tür kartlar.
 
Hocam kart modelini yazıp yapılabilen madenlerin videolarını izlerseniz ortalama kazançları söylüyorlar. Ama şunu söyleyeyim, elektrik masrafını düşünce aylık maksimum 150TL civarı para olur diye tahmin ediyorum fazla kazanç getirmez bu tür kartlar.

Hocam abim bu Raven coine takmış durumda Raven mining için RX550 4 GB'lık yerine bir kart önerir misiniz?
 

Geri
Yukarı