RX570 4 GB Gaming X modeli ısınıyor

Sıradanbiri3498

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Şu an elimde RX570 4 GB Gaming X modeli ekran kartı bulunuyor. Rocket League gibi basit oyunlarda bile 80 - 81 derece sıcaklığı görüp, %80 oranında fanları çalışıyor. Açıkçası fanlarda epeyce gürültü yapıyor. Konu ile ilgili bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kartım RX580 ve RDR2 de 70 derece çalışırken Unturned da 77 derece ve sesli çalışıyor o oyundan oyuna degişiyor fakat kasada hava akışın bozuksa o ısılar bir nebze dogal ve kart teknik olarak eski içindeki macun kurumuş ve etkisini yitirmiş olabilir en son çare de undervolt yapmak.

Arkadaşlar merhaba. Şu an elimde RX570 4 GB Gaming X modeli ekran kartı bulunuyor. Rocket League gibi basit oyunlarda bile 80 - 81 derece sıcaklığı görüp, %80 oranında fanları çalışıyor. Açıkçası fanlarda epeyce gürültü yapıyor. Konu ile ilgili bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.
Normalde ısınmıyordu da son zamanlarda mı ısınıyor yoksa hep mi ısınıyordu?

Undervolt yapmalısın. Benim RX580 vardı, geçenlerde arka plakasını çıkardım işlemcinin olduğu yerde ve sanırım vrm nin olduğu yerde ısıdan dolayı plakanın rengi atmış. Yani arka tarafa da soğutucu lazım aslında.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı