Kimse bilmemek ki oyunun çıkmasına daha en az 6 ay olmak.Herkes vermek oyuna para, kimse düşünmemek korsan oynamak.
Önerilen ekran kartı 1060 3GB ve RX 570 düşükte belki oynatır diyorsun. Vay be...İşlemciniz nedir? Çok düşük ayarlarda bi ihtimal.
İşlemciniz?
İşlemciniz nedir? Çok düşük ayarlarda bi ihtimal.
Ryzen 5 1600Tüm sistem nedir? 8 GB RAM drop yaşatabilir.
1080P düşük ayarlarda oynatır, FPS'den emin değilim ama 45-50 FPS olabilir.Ryzen 5 1600.
Hocam "önerilen" ayarlar GTX 1060 3GB istiyor. Düşükte 60 FPS alamayacağından emin misiniz?1080P düşük ayarlarda oynatır, FPS'den emin değilim ama 45-50 FPS olabilir.
Emin değilim diyerek söyledim zaten, bazen tahmin ediyorum. Bazen edemiyorum, giriş seviyesi sistemlerde tahmin yeteneklerim biraz kötü ama 1080P düşük ayarlarda oynatacağı kesin.Hocam "önerilen" ayarlar GTX 1060 3GB istiyor. Düşükte 60 FPS alamayacağından emin misiniz?
Kimse bilmemek ki oyunun çıkmasına daha en az 6 ay olmak.
i3 9100müşkaldırır hocam oynarsınız. Ben düşük bir işlemci bekliyordum. 8 GB RAM'i de duyunca öyle dedim.
1080P düşük ayarlarda oynatır, FPS'den emin değilim ama 45-50 FPS olabilir.
Hepinize teşekkürler.Emin değilim diyerek söyledim zaten, bazen tahmin ediyorum. Bazen edemiyorum, giriş seviyesi sistemlerde tahmin yeteneklerim biraz kötü ama 1080P düşük ayarlarda oynatacağı kesin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.