RX570 Fazla güç tüketimi

@Denis25 Yanlış hatırlamıyorsam sürekli bu şekildeydi. @Emir M. Bugün montajı 2 kere yaptım. Yani o tarz bir şey olduğunu sanmıyorum. CS:GO'da tam yükte bu kadar güç tüketen kart neden masaüstünde de aşağı yukarı aynı gücü tüketiyor kavrayamadım.
Attığım görsellerin hepsi hiçbir uygulama açık değilken alındı.

@Recep Baltaş

Kimsenin fikri yok mu bu konuda?

Dosya Ekleri

• ss.png
    ss.png
    766,9 KB · Görüntüleme: 51
  • ss1.PNG
    ss1.PNG
    26,7 KB · Görüntüleme: 36
  • ss2.PNG
    ss2.PNG
    20,7 KB · Görüntüleme: 47
  • ss3.PNG
    ss3.PNG
    19,5 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
@Denis25 Yanlış hatırlamıyorsam sürekli bu şekildeydi. @Emir M. Bugün montajı 2 kere yaptım. Yani o tarz bir şey olduğunu sanmıyorum. CS:GO'da tam yükte bu kadar güç tüketen kart neden masaüstünde de aşağı yukarı aynı gücü tüketiyor kavrayamadım.
Benim cihaz cs go'da max 70 W çekiyor. Verdiğim ayarları uyguladınız mı? Boşta çekilen güç sensör hatasıda olabilir. Enteresan bir durum.
Attığım görsellerin hepsi hiçbir uygulama açık değilken alındı.

@Recep Baltaş

Kimsenin fikri yok mu bu konuda?
Verilere baktığımda fanlarınız çalışıyor ve boşta iken 47 derecede olduğunu gördüm. Bu demek oluyor ki ekran kartınıza gerçekten boştayken bu enerji gidiyor. Size önerim temiz bir windows kurun driverları yükledikten sonra sorun devam eder ise ürün 100% ayıplı bir ürün. İlla ki bi yerde arıza verecektir.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    13,4 KB · Görüntüleme: 49
Ben de anlam veremedim. Dediğiniz ayaları uyguladım. Değişen bir şey olmadı. Verdiğiniz ayarların bilgisayar boştayken güç kullanımı bu kadar düşüreceğini de sanmam zaten. Bu sorun sonradan başıma daha büyük sorun açar diye düşünüyorum. Kartın sürekli bu kadar fazla enerji tüketmesinin fatura dışında eksisi ne olur?

Ben de anlam veremedim. Dediğiniz ayaları uyguladım. Değişen bir şey olmadı. Verdiğiniz ayarların bilgisayar boştayken güç kullanımı bu kadar düşüreceğini de sanmam zaten. Bu sorun sonradan başıma daha büyük sorun açar diye düşünüyorum. Kartın sürekli bu kadar fazla enerji tüketmesinin fatura dışında eksisi ne olur?
Performans kayıpları, aniden kapanmalar, gereksiz ısınma. Kartın ömrünü bitirir kısaca.

Cs oynarken siyah ekran verdi...
Temiz windows kurulumunu 5 gün kadar önce yaptım. Sorunlu kart. Fakat daha önce Rx580 kullandım. Böyle bir sorun yaşamadım. Can sıkıcı.
Dün verdiği ilk kahverengi ekranı yine verdi. Ama bu sefer görüntü var. Deli olucam. Elime para geçse beklemeden değiştiricem...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı