RX570 i5-2400 CS:GO FPS Düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

Vk22

Hectopat
Raunt başladığında 200+ FPS alıyorum, 5-10 saniye sonra bir drop giriyor 1-2 saniyelik sonrasında FPS 80-90'a düşüyor. Ondan sonra sürekli 70-120 FPS alıyorum ve çok fazla drop oluyor. Driver'lar güncel. Radeon Software'daki her ayarı denedim, e-sports moduna alıyorum birkaç saniyelik 170-200'e çıkıyor sonra hop yine düşüyor ama bu sefer 60-70'e düşüyor sanki kendisi sabitlemiş gibi. Ayarı geri kapatıyorum 70-80 FPS. Normalin çok altında FPS değerleri. Ne yapmam lazım?

Raunt başladığında 200+ FPS alıyorum, 5-10 saniye sonra bir drop giriyor 1-2 saniyelik sonrasında FPS 80-90'a düşüyor. Ondan sonra sürekli 70-120 FPS alıyorum ve çok fazla drop oluyor. Driver'lar güncel. Radeon Software'daki her ayarı denedim, e-sports moduna alıyorum birkaç saniyelik 170-200'e çıkıyor sonra hop yine düşüyor ama bu sefer 60-70'e düşüyor sanki kendisi sabitlemiş gibi. Ayarı geri kapatıyorum 70-80 FPS. Normalin çok altında FPS değerleri. Ne yapmam lazım?
Ram nedir,sıcaklık değerleri veya temizledinizmi pcyi ?

Buradaki arkadaşın ekran kartı %30'lara kadar düşüyor bir anda ama 150 civarında kalıyor FPS.

Sizde drop olduğunda kaça düşüyor kullanımı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CS:GO'da normal hocam. İşlemciyi çok kullanıyor. Bende de aynı işlemci var. Ekran kartım HD 5770 onu bile besleyemiyor işlemci. Maalesef CS:GO ve Valorant çok işlemci kullanıyor. Benim de RX 470 alma gibi bir planım var ama işlemci biraz gözümü korkutuyor.

Sisteminizle ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum, şu an çoğu oyuncuda aynı problem var. En sonki güncellemeden sonra baş gösterdi bu FPS drop olayı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı