emremetal
Centipat
Hocam 2.el Asus rog strix 580 8GB olan modelini veya gigabyte 590 8GB (Sapphire'de olur) garantili faturalı kutulu şekilde bulursan çok iyi olur.Bütçem 6.5 var mı onerileriniz
Hocam 2.el Asus rog strix 580 8GB olan modelini veya gigabyte 590 8GB (Sapphire'de olur) garantili faturalı kutulu şekilde bulursan çok iyi olur.Bütçem 6.5 var mı onerileriniz
6.5k para verip de 570 gaming x alınmaz.Vallahi sıfır alacaksan kartı önermem miningciler çok kurutuyolar piyasayı mümkünse 4 GB bak 8 GB'lık gücü olmadığı için yüksek almana gerek yok bu Low falan yazanlara inanma şu anda bende RX 570 MSI Gaming X modeli mevcut tüm oyunları abartısız diyorum 1080p Ultra ayarlarda 40 FPS altına düşmeden oynuyorum çoğunda Shadow ayarlarını yapınca 60 FPS oluyor sormak istediğin bir şey olursa oyunlarımdan SS alıp atabilirim.
Okuman mevcutsa gaming x 4 gb 6.5 k ya al mı dedim ben ?6.5k para verip de 570 gaming x alınmaz.
Adam 6.5k param var diyor sen RX 570 X öneriyorsun şaka gibiOkuman mevcutsa gaming x 4 gb 6.5 k ya al mı dedim ben ?
Sanırım 6.5k tüm sistem için.Adam 6.5k param var diyor sen RX 570 X öneriyorsun şaka gibi![]()
Ekran kartı alacak sandım .Sanırım 6.5k tüm sistem için.
Ya sen nasıl bir sorunlusun ya kgAdam 6.5k param var diyor sen RX 570 X öneriyorsun şaka gibi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.