RX570 sisteme 400TL'ye kadar PSU önerisi

Bütçe
400

beratslvi

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Yeni bir PSU alacağım. Ancak bu konularda pek bir bilgim yok. Genelde oyun oynarım. Çok fazla bütçem yok. 400TL'ye kadar olursa iyi olur. Uzun ömürlü bir PSU olursa çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler. Sistemimi aşağıda bırakıyorum.

ASUS P8H61M-LX anakart.
Intel i5-3330
ASUS RX570.
8 GB 1333MHz RAM.

Merhabalar. Yeni bir PSU alacağım. Ancak bu konularda pek bir bilgim yok. Genelde oyun oynarım. Çok fazla bütçem yok. 400TL'ye kadar olursa iyi olur. Uzun ömürlü bir PSU olursa çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler. Sistemimi aşağıda bırakıyorum.

ASUS P8H61M-LX anakart.
Intel i5-3330
ASUS RX570.
8 GB 1333MHz RAM.

ASUS P8H61M-LX anakart.
Intel i5-3330
ASUS RX570.
8 GB 1333MHz RAM.

O işlemci ile darboğaz oluyor mu? Merak ettim.

Öncelikle öneriniz için teşekkürler. İntertnette bir de XPG Pylon'u gördüm aralarında 100TL gibi bir fark var. İnsanlar çok fazla önermişler. Aradaki fiyat farkına değer mi bilginiz var mı hocam?

Hocam bilemiyorum ben ve çevremdekiler sıkıntı yaşamadık. Sorunlu bir model olduğunuda sizden duyuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı