RX5700XT ASUS ROG STRIX mi? Sapphire Nitro mu?

crimlex

Hectopat
Uzun süredir ekran kartımı seçmeye çalışıyorum. Isınma sorunu olduğunu söyleyenler olduğundan bir ara RTX'e yönelmiştim şimdi şu iki ekran kartı arasında kaldım. Hangisini almalıyım?

Şuraya sırasıyla GPU, VRM ve VRAM derecelerini paylaştım. Karar sizin. ROG bu modelde önermiyorum kesinlikle Nitro+.

gpu.png

vrm.png

ram.png

Kaynak belirtir misiniz?
ROG bir de Nitro+'dan 600-700TL daha pahalı. O para cebinizde kalsın çarçur etmeyin. Ekleme: Arkadaş Amazon'dan alacakmış herhalde orada fiyatları aynıymış yeni gördüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
ROG bir de Nitro+'dan 600-700TL daha pahalı. O para cebinizde kalsın çarçur etmeyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Daha şuan adam akıllı test yok ortada herkesin testinde farklı bir sonuç çıkıyor. Saphire'in kalitesi konusunda Recep baltaş'a katılıyorum.

Lütfen fanatiklik yapmayın. 440K aboneli sayfa atıyorum ki her detayına kadar incelenmiş, stress testi yapmış, GPU, VRM ve GDDR6 bellek derecelerine kadar bakmış ve tanınmış bir sayfa siz bana ekstra bu videoyu atıyorsunuz amacınız nedir? Ne dereceler incelenmiş, ne VRAM'lere bakılmış ne de başka kartlarla karşılaştırmış. ROG 2070 kullanıcısıyım ben bu kadar övmüyorum ya ROG'u. İnsanlar gürdüklerine de inanmaz olmuş.

Lütfen fanatiklik yapmayın. 440K aboneli sayfa atıyorum ki her detayına kadar incelenmiş, stress testi yapmış, GPU, VRM ve GDDR6 bellek derecelerine kadar bakmış ve tanınmış bir sayfa siz bana ekstra bu videoyu atıyorsunuz amacınız nedir? Ne dereceler incelenmiş, ne VRAM'lere bakılmış ne de başka kartlarla karşılaştırmış. ROG 2070 kullanıcısıyım ben bu kadar övmüyorum ya ROG'u. İnsanlar gürdüklerine de inanmaz olmuş.
Eski saphire kullanıcısına söylüyorsunuz bunları. ROG strix in saphire gibi bir markadan kötü olduğunu mu idda ediyorsunuz? Ben fiyat farkını gözetmeksizin söylüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı