RX580 CS:GO düşük FPS sorunu

GARİPP HAYELLER

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar öncelikle sistemim donanım arşivinin yayımladığı V4 sistem R5 1600 MSI Armor 580 8 GB anakart MSI Pro M.2 V2 CS GO'da FPS sıkıntısı yaşıyorum i5 6400 vs 1060 6 GB kullanan arkadaşım 200'un altına düşmüyor FPS konusunda ben 150 FPS civarlarinda geziyor 1280 X1024 en yüksek driver im güncel yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX590 kullanıyorum ilk oyunu açtımda 300 fps alıyordum kapatıp açtımda bendede 150'ye düşüyordu. Bunun çözümü olarakta her oyuna girdiğimde cfg'yi yüklüyorum bu sayede 300fps alıyorum.Nedenini bilmiyorum ama anladığım kadarıyla cs'de yaşanılan bir bug.

Counter-Strike: Global Offensive, gün geçtikçe optimizasyonu bozulan bir oyun. Bundan bir sene öncesine kadar GTX 1060 6 GB ekran kartıyla 300 FPS aldığımı hatırlıyorum fakat şu anda ortalama 220 FPS ile oynuyorum, şaşırmamak lazım.

RX590 kullanıyorum ilk oyunu açtımda 300 fps alıyordum kapatıp açtımda bendede 150'ye düşüyordu. Bunun çözümü olarakta her oyuna girdiğimde cfg'yi yüklüyorum bu sayede 300fps alıyorum.Nedenini bilmiyorum ama anladığım kadarıyla cs'de yaşanılan bir bug.
CFG nedir? Nerden indiriliyor?

cfg bir kod satırlarının bulunduğu dosya burda sen aim,fov,oyun içi ses ping vs ne ayarı kod satırından yapıyorsan bu belgeye yazıp bunu oyun açılır açılmaz çalışacak şekilde ayarlaman demek ve herkez kendi cgf dosyasını oluşturur. Benim aim ve fov ayarımla .oğu kişi oynamaz :D

Attığım linkde nasıl yapacağın vs yazıyor ordan yapabilirsin.(Link alıntı bana ait değil)

CS'ye gir ayarlarını cfg haline getir.Daha sonra her oyuna girdinde konsolu açıp exec.dosyaadi.cfg yaz artık cfg'nin adı neyse onu yazcaksın. Nasıl cfg haline getiririm diye sorarsanda youtube'da videosu var 1 dakika sürüyor zaten atıcam linkini ama youtube açılmadığı için atamıyorum.

Oyun steamdense başlatma seçeneklerine -novid -nojoy -noborder -dx 11 -dxlevel 90 -no3d9ex1 -no3d9ex -64bit -high -console +mat_queue_mode -2 bunu kopyalarsanız 30 fps den 100 fps ye kadar çıkabilir bide biraz düşürün cs go ayarlarını

Beyler telefonumda ki sıkıntı ve okul dolayısıyla takip edemdim tessekur ederim ama benim sıkıntım oyununun kasmasi vs ayarları düşürecek bir gereksinim değil ben pc yi ilk aldigimda ki performansı alamıyorum ekran kartinı oc etmeyi deneedim çok küçük değerler ile sonra eksik birşey yaptım ve pc kendini kappatii ondan sonra düşük fps almaya başladım galiba ayrıntıyı eksik vermişim tuhaf bı şekilde rust vs oyunları en yüksek ayarlarda kasmaya başladı CS de fps düştü 200 un altına inmiyor du şimdi ise 140 200 değerler arasında gidip geliyor rust da da aynı şekilde en yüksek ayarlarda 30-40 fps arasında alıyor ki ben daha önce 60 fps civarlarinda aliyordum yardım ederseniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00