RX590 Nitro+8GB vs GTX 1660 6GB

Hikmett06

Decapat
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi iki ekran kartını kıyaslıyorum. Ryzen 5 2600-RX590 Nitro'lu bir sipariş verdim. GTX 1660 ile değiştirsem mi yoksa RX590 ile devam mı? 1660Tİ ile kıyaslamayalim lütfen sadece 1660.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi iki ekran kartını kıyaslıyorum. Ryzen 5 2600-RX590 Nitro'lu bir sipariş verdim. GTX 1660 ile değiştirsem mi yoksa RX590 ile devam mı? 1660Tİ ile kıyaslamayalim lütfen sadece 1660.
Nasıl olsa yavaşlayacak o kadar fark vermeye değmez görüşüm.

Wattman problemi istemiyorsanız değiştirin. Başa çıkarım ve performans daha önemli derseniz kalabilir.
Hepsinde oluyormu bu wattman problemi? Çözümü kolay diye biliyorum olsa bile.
Aynı ekran kartları diyebiliriz. VRAM istiyorsanız alabilirsiniz ama GTX 1660’ın iyi olduğu oyun sayısı biraz daha fazla.
Evet birbirine çok yakın kartlar RX590'la devam etcem sadece GTX1660 secmedigime pisman edermi onu merak ediyorum 😀
GTX 1660 alırdım ben.
Gerçekten başarılı bir ekran kartı ve RX590 ile performansları çok yakın. Ama ben RX590'ı seçiyorum
Nasıl olsa yavaşlayacak o kadar fark vermeye değmez görüşüm.
Fiyat farkı az zaten aralarında pek bir fark yok 2GB fazladan bellekte RX590'ın cabası.

Son düzenleme:
Hepsinde oluyormu bu wattman problemi? Çözümü kolay diye biliyorum olsa bile.

Evet birbirine çok yakın kartlar RX590'la devam etcem sadece GTX1660 secmedigime pisman edermi onu merak ediyorum 😀

Gerçekten başarılı bir ekran kartı ve RX590 ile performansları çok yakın. Ama ben RX590'ı seçiyorum

Fiyat farkı az zaten aralarında pek bir fark yok 2GB fazladan bellekte RX590'ın cabası.
Hangi modelleri yakın birbirine mesela orası var :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı