RX590 ve Ryzen 5 1600 AF sistem

Bütçe
kasa için 600-700
Önerdiğim sistemi al.

Anakart: Gigabyte B450M S2H AMD B450 2133MHz DDR4 Soket AM4 mATX Fiyatı

Kasa: Aerocool Streak RGB Full Acrylic 500W Midi Tower Siyah Kasa Fiyatı

SSD: WD 240GB Sata Green M.2 SSD WDS240G2G0B Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Monitör: Acer KG241QPbiip 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı

Al, daha ucuz hepsi.

İşlemci konusunda da bilgiye sahip değilsin. 1600 AF 12 NM olarak tekrar üretilmiş versiyonu 2600 ile aynı performansı veren bir işlemci. 2600 gereksiz yere daha fazla para verilir 1600 varken alınmaz. Ayrıca 1660 Super gayet tam bir şekilde çalıştırır, 2060 Super de işlemciye yüklenen oyunlarda hafif darboğaz yapar onu da O.C ile tamamen ortadan kalkar.
çok teşekkür ederim cevabınız için, monitör için önerebileceğiniz daha ucuz bir seçim var mı? Bütçe anlamında sıkıntı olucak gibi. Tekrardan sağolun
çok teşekkür ederim cevabınız için, monitör için önerebileceğiniz daha ucuz bir seçim var mı? Bütçe anlamında sıkıntı olucak gibi. Tekrardan sağolun
Bir de bu sistem ısınma sorunu çıkarmaz değil mi? Kasanın 1 fanı yeterli olur mu?

Son düzenleme:
Zalman N2 Mid Tower Kasa Siyah Psu Yok - n11.com şöyle bir kasa önerdi bir arkadaşımız bunun yanına ucuz sertifikalı bir pcu önerebilir misiniz?
Gigabyte P650B modeline bakabilirsiniz.
@enes.wtp 'nin bir mesajından alıntıladım. FSP AHBC serisi vs de güzeldir lakin model model bilmediğim için öneri yapamayacağım. 500W PSU yeter bence size. Upgradeler için biraz pay bırakmak da iyi olur.
Sharkoon Gold Zero modeli de biraz bütçeyi aşıyor ama iyidir.

@enes.wtp 'nin bir mesajından alıntıladım. FSP AHBC serisi vs de güzeldir lakin model model bilmediğim için öneri yapamayacağım. 500W PSU yeter bence size. Upgradeler için biraz pay bırakmak da iyi olur.
500W şu an sistem için yeterli ama dediğiniz gibi gelecek için 100W-150W fazlası göz çıkarmaz. AHBC serisi çok giriş seviyesi ve MEET 80+ diye geçiyor, FSP sitesinde. Gold Zero modeli de korumaları eksik ve Çin kapasitörler kullanılıyor. Gold sertifikası ve modüler oluşu biraz göz boyama.

Özür diliyorum. Ryzen 5 1600 AF versiyonunu bilmiyordum normal 1600 için yorum yaptım. AF versiyon gayet güzelmiş. Rahatlıkla kaldırır bu ekran kartlarını.

Sharkoon Gold Zero modeli de biraz bütçeyi aşıyor ama iyidir.
Sağolun arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı