RX590 vs 1650 vs 1660

Msi GTX1660 Super Gaming X : 1408 core/unit - 1830 Mhz
İçeriği; GDDR6 6Gb 14Gbps ram Samsung
Katı Dayanıklı malzemeler
125 watt
Adaptive Vertical Sync - G-Sync
iyiden iyiye hayranı oldum Kartın hatta Vatandan hergün bakıyorum; Yerinde duruyor mu diye :D

RX590 lar artık tercih sebebi olamaz. Enerji sarfiyatı yüksek kartlar. GTX1660 Kullanacaksanız bu kartların ECO/Ekonomik kartlar olduğunu bilmeniz gerek. 5600-5700 ler gibi değiller.

Totalde kasa için 4k civarı +/-250 bütçem var. 1650den vazgeçtim biraz araştırınca. 1660 ın varyasyonlarına bakacağım artık. AMD ekran kartlarının ısınmaları beni korkuttu açıkçası lol, csgo, nba 2k20, bf5 gibi oyunları uzun süre oynayacağım için ısınma benim için önemli. Önerileriniz için çok teşekkür ederim. 1660 modelleri için indirim kovalayacağım

Sistem parçaları henüz alınmadıysa QP de Technopat ın QP Nova 2 diye bir modeli var.
Sinerji de yine güzel bir Hazır sistem var. Linkleride atayım bari aramayın. İndirim aramak daha mantıklı Hazır sistemde %10u geçmiyor. Tek Tek de hayli ucuz bulunuyor.
qp nova

Sinerji (2 sistem bire bir aynı olsada fiyat farkı doğuyor dikkat)

1650 - 1660 cetveli var sayfada.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı