Ryxen 5 2600 ve RX590 Sistem Toplama

• Konuyu başlatan Baxoo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 989

Baxoo

Decapat
Bütçeme uygun olarak bu sistemi almayı düşünüyorum. Amacım oyun oynamak. Sizlere bir kaç sorum olacak. İlk olarak oyun için yeterli bir sistem mi? PUBG gibi oyunları daha ağırlıklı oynarım muhtemelen ama her türlü oyunu da oynayabileceğim bir sistem olsun istiyorum. İlk sistemim olacak. O yüzden hiç tecrübem yok. İkinci bir soru olarak nasıl bir monitör almalıyım? 750 TL - 1000 TL civarı ayırmayı düşünüyorum monitöre. Monitör konusunda da hiç tecrübem olmadığı için 60 hz nasıl olur 144 hz nasıl olur bilmiyorum açıkçası. Önerilerinize açığım.
1.png

Bütçeme uygun olarak bu sistemi almayı düşünüyorum. Amacım oyun oynamak. Sizlere bir kaç sorum olacak. İlk olarak oyun için yeterli bir sistem mi? PUBG gibi oyunları daha ağırlıklı oynarım muhtemelen ama her türlü oyunu da oynayabileceğim bir sistem olsun istiyorum. İlk sistemim olacak. O yüzden hiç tecrübem yok. İkinci bir soru olarak nasıl bir monitör almalıyım? 750 TL - 1000 TL civarı ayırmayı düşünüyorum monitöre. Monitör konusunda da hiç tecrübem olmadığı için 60 hz nasıl olur 144 hz nasıl olur bilmiyorum açıkçası. Önerilerinize açığım.
Eki Görüntüle 364292
144hz almanızı tavsiye ederim. Aradaki farkı anlayabiliyorsunuz, hele de PUBG tarzı oyunlarda. Monitör dahil toplam bütçenizi söylerseniz yardımcı olabilirim.

PUBG gibi oyunlarda beklenileni verir.

Monitör olarak Samsung LC396 mıydı ne, 4 MS 60 Hz (72 hz kadar destekliyor) idi.

144 Hz daha akıcı olur tabii ama zorlamaya o kadar da gerek yok. VX2458 modeline bakın isterseniz.

Kasanın hava sirkülasyonu pek hoşuma gitmedi ama fiyatı uygun diye şunu alabilirsiniz:

Screenshot_2019-01-29-18-39-37-1.jpeg

Bu sistemi hangi siteden topladınız hocam?

PUBG gibi oyunlarda beklenileni verir.

Monitör olarak Samsung LC396 mıydı ne, 4 MS 60 Hz (72 hz kadar destekliyor) idi.

144 Hz daha akıcı olur tabii ama zorlamaya o kadar da gerek yok. VX2458 modeline bakın isterseniz.

Kasanın hava sirkülasyonu pek hoşuma gitmedi ama fiyatı uygun diye şunu alabilirsiniz:

Eki Görüntüle 364338

İlerde sistemi yükseltirim belki. O yüzden 650yi tercih ettim.

650 watt fazla , 500 watt yeterde artar bile. Gereksiz enerji tüketimi olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı