Ryzen 1500X ve GTX 970 sistem düşük performans

Windows 10'da önceki sürümlere dönüp denedin mi? Birde dediğim gibi bellek frekanslarıda etki ediyormuş performansa buraya bıraktım inceleyebilirsin.

Bir de HDD'ni test et HDD Tune ile. Ayriyetten bu bağlantıyı oku iyice.

Windows konusunda emin değilim olmazsa denemek gerekicek.

Bak hdd konusunu açman iyi oldu :) ben şuan kullandığım hdd yi 2008 de aldım.O süreç içinde 4 tane pc değiştim ve masraf olmasın diye hdd yi eski pc den söküp yeni pc ye taktım.Sorun bundan olabilir mi sence ? Attığın linkleri inceliyorum teşekkürler. Ramlerim en fazla 2133mhz verebiliyor.

Bak hdd konusunu açman iyi oldu :) ben şuan kullandığım hdd yi 2008 de aldım.O süreç içinde 4 tane pc değiştim ve masraf olmasın diye hdd yi eski pc den söküp yeni pc ye taktım.Sorun bundan olabilir mi sence ? Attığın linkleri inceliyorum teşekkürler. Ramlerim en fazla 2133mhz verebiliyor.
Malesef Ryzen sistemlerde RAM mhz değerleri performansa etki ediyor ama bu ne kadar fark ediyor onu attığım linklerde öğrenebilirsin.
O zaman linkleride inceleyip ve HDD testini yaptıkdan sonra sonuçları eklersin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı