Monitörüm eski sonraki zamanlarda değiştirme düşüncem var 1440x900 maalesef.RAM hızı AMD işlemcide fark yaratır ama bende benzer bir sistem kullanıyorum, ekran kartı için AMD alırsan monitör olarak FreeSync alabilirsin.
Resimlerdeki parçalar ama merak ettiğim bu sisteme hangi ekran kartı max takılır?Anlıyorum, AMD ekran kartlarında FreeSync destekli monitörlerin bir artısı var. Aynısı Nvidia'nn G-Sync teknolojisi için de geçerli. Fakat G-Sync monitörler daha pahalıdır. Ben RX580 8GB kullanıyorum ama sen, tabii ki 1060 6GB alabilirsin. Bir de tüm sistemini yazabilir mısın?
Ya da bütçeme uygun olsun diye 1050 Ti taksam ne olur?Resimlerdeki parçalar ama merak ettiğim bu sisteme hangi ekran kartı max takılır.
Bu işlemci max. GTX 1070 besler. 1080 takan da gördüm ama 1080 ile ne kadar sağlıklı olur bilemem.Resimlerdeki parçalar ama merak ettiğim bu sisteme hangi ekran kartı max takılır.
Yada bütçeme uygun olsun diye 1050 ti taksam ne olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.