İnternetiniz düşük ise yayın açmanız imkansıza yakın olacaktır. OC yapabilirsiniz zaten yanlış bilmiyorsam AM4 soketli anakartların hepsinde OC imkanı var işlemcilerin de olduğu için. Bir de işlemciniz 1600X mi yoksa 2600X mi? 1600X ise boşuna yeni nesil anakart almayın. 300 serisi alın. Tabii ki A320M almayın.Şuan bilgisayarım yok İnternetim biraz düşük İzmir merkezde oturuyorum ne önerirsiniz pek bilgim yok ve anakart önerisi için teşekürler bunla ileride oc yapabilirmiyim
Aradaki 400 liralık farka değeri acaba 0.2 GHz fark var diye biliyorum turbo moddaİnternetiniz düşük ise yayın açmanız imkansıza yakın olacaktır. OC yapabilirsiniz zaten yanlış bilmiyorsam AM4 soketli anakartların hepsinde OC imkanı var işlemcilerin de olduğu için. Bir de işlemciniz 1600X mi yoksa 2600X mi? 1600X ise boşuna yeni nesil anakart almayın. 300 serisi alın. Tabii ki A320M almayın.
X370 abartı kaçabilir size göre o zaman B350 bakın. X serisi işlemci olduğundan giriş seviyesi iyi olmayabilir ama yine de tercih edilebilir. B350M Tuf Plus gaming veya B350-F alabilirsiniz.Aradaki 400 liralık farka değeri acaba 0.2 GHz fark var diye biliyorum turbo modda
İşlemci 1600 x
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.