Ryzen 5 1600X ve RX 580 sistem toplama

Katılım
20 Haziran 2016
Mesajlar
1.094
Çözümler
8
Yer
Kocaeli
Masaüstü PC toplamaya karar verdim. Oyun ağırlıklı fakat After Effects, Adobe Illustrator, Photoshop vs işlerimi de halletmek istiyorum. Hali hazırda i5 7. nesil işlemcili, 16 GB RAM ve 1050 TI Ekran Kartlı bir laptopum var ama masaüstüne geçmek istiyorum.

Şöyle bir sistem topladım, yorum bekliyorum. Bir de sormak istediğim, Gaming 75 HZ FreeSync monitörüm var; oyunlarda 75 Hz kullanabilmem için anakartta DisplayPort mu olması gerekiyor? Laptopta DisplayPort ile bağlıyorum ama Masaüstü PC'de farklıdır belki diye soruyorum. Yoksa AMD FreeSync olan bir ekran kartı alıp HDMI ile bağlamam yeterli olur mu?


Yorumlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci Ryzen 5 2600 de olabilir. RAM'in yetersiz olduğunu da biliyorsunuzdur.
DisplayPort kablosunu anakarta değil, ekran kartına takacaksınız.
 
Evet RAM yükseltmesi yapacağım. Oruç kafası dikkat etmemişim DisplayPort kısmına :) İşlemci dediğinize bakacağım yorumunuz için teşekkür ederim.
Bir şey daha soracağım RAM'leri overclock yapmak için hangi modelden almak gerekiyor?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı